Kā izvairīties no mežacūku un cūku ielaušanās dārzā: kā uzbūvēt elektrisko žogu

Kā izvairīties no mežacūku un cūku ielaušanās dārzā: kā uzbūvēt elektrisko žogu

Kā mežacūkas un citus savvaļas dzīvniekus atturēt no savas zemes?
Lauksaimniecības uzņēmēji vai mazie privātie zemnieki, kas nodarbojas ar zemes apstrādi, vismaz vienu reizi ir piedzīvojuši savvaļas dzīvnieku invāziju, kas apdraud viņu sējumus (piemēram, mežacūku, dzeloņcūku, stirnu ielaušanos).

Viena no visbiežāk izmantotajām metodēm dzīvnieku atturēšanai no zemes ir elektriskais žogs. Papildus savvaļas dzīvnieku ielaušanās novēršanai to var izmantot arī lauksaimniecības dzīvnieku aizsardzībai un norobežošanai apgabalā.

Elektriskais žogs darbojas, pateicoties strāvas impulsiem, ko ģenerē enerģētiķis. Divi atsevišķi savienojumi atiet no barošanas avota: viens pie žoga, ko izveido vada vads, un otrs ar zemi.

Kā uzbūvēt elektrisko žogu?
Elektrisko žogu vēlams iezemēt ar 3 cinkotiem stabiem, kas novietoti 3 metru attālumā viens no otra.

Kad dzīvnieks pieskaras elektrificētajam žogam, tas piedzīvos elektriskās strāvas triecienu, kas ilgst sekundes tūkstošdaļas. Tādā veidā dzīvnieks attālināsies.

Kā atturēt mežacūkas: kas nepieciešams, lai izveidotu elektrisko žogu?
Lai uzbūvētu elektrisko žogu, ir nepieciešamas dažas pamata sastāvdaļas, tostarp barošanas avota, vadītāja vads, izolatori, zemējuma stabs un citi materiāli.

Gemi Elettronica ir Itālijas uzņēmums, kas ražo visus materiālus, kas nepieciešami elektriskā žoga izgatavošanai.

Enerģijas devējs ir ierīce, kas ģenerē elektriskos impulsus uz žogu. Pareiza enerģētiskā avota izvēle ir būtiska, lai uz žoga būtu pareizā strāva.

Pirmā atšķirība tiek veikta pēc barošanas avota veida, kas var būt:

12 V akumulators (ko var kombinēt arī ar saules bateriju, kas uzlādē akumulatoru);
220 V strāva.
Gemi Elettronica dažādie enerģētiķi var aptvert no 5 km līdz 8 km reālā perimetra. Ar impulsiem, kas ģenerēti no 10000 V līdz 15000 V atkarībā no izvēlētā modeļa.

Kā padzīt mežacūkas: kopīgā pavediena izvēle
Kopējā pavediena izvēle ir atkarīga no novietnes garuma un dzīvniekiem, kuriem iežogojums ir izveidots. Faktiski katram vadam ir sava pretestība un sava izkliedes jauda, ​​kas norādīta omi / m. Jo tuvāk ohm / mt vērtība ir nullei, jo mazāka būs strāvas noplūde, tāpēc žogs darbosies labāk.

Vada vads jāievada izolatoros, kas ir instrumenti, kas fiksē un attālina elektrības vadus no stabiem, ko izmanto elektriskā žoga izbūvei.



Izolatorus izšķir atkarībā no staba veida, uz kura tie tiks uzlikti. Stabiņi faktiski var būt no koka vai dzelzs. Tātad ir skrūvju izolatori koka stabiem un izolatori dzelzs stieņiem.

Gemi Elettronica spēj nodrošināt produktus ar Itālijā ražotu CE marķējumu, kas garantē maksimālu drošību gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

Visus produktus var iegādāties, klikšķinot šeit.

Gemi elektrisko aploku produktu klāsts

Gemī, mūsu uzņēmumā, Jūs ne tikai varat atrast plašu elektrisko aplokuvadītāju izvēli, bet arī plašu elektroaparātu izvēli, piedāvājot pat 5 dažādusveidus, katram ar specifiskāmīpašībām un unikālām priekšrocībām:

220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 5km attālumam;

220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 8km attālumam;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamudarbību aplokam līdz 5km un6J;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar divām baterijām, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar saules paneli, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J.

Pievienojoties tam, mēs piedāvājam plašu augstas kvalitātes vadu un lentu klāstu, kā arīizolatorus, kas izstrādāti,lai piemērotos jebkura veida atbalstam, ko Jūs izvēlaties savam elektriskajam aplokam:

Koksnes stabiņu izolatori;

Dzelzs stabiņu izolatori;

Divu āķu izolators;

Skrūvju atslēga izolatoriem.

Mēs, Gemi, izceļamies no konkurences pateicoties piecdesmit gadu pieredzei nozarē un spējainodrošināt personalizētasrisinājumus katram klientam specifiskajām vajadzībām. Mūsu klientu uzmanība ir nevainojama,piedāvājot pilnīguatbalsta pakalpojumu, sākot no pirkuma brīža un turpinot arī pēc pirkuma. Mēs esam pieejamipa telefonu +390287165556, tērzē vai arī pa e-pastu.

Gemi ieguvumi

  1. Bezmaksas atgriešana 100 dienu laikā;
  2. Ātra piegāde visā pasaulē;
  3. Visi mūsu produkti ir ražoti Itālijā, izmantojot augstas kvalitātes izejvielas;
  4. Visi mūsu produkti atbilst likumīgajām drošības normām un ir sertificēti;
  5. Mums ir vairāk nekā 5000 atsauksmes uz pasaulē lielākās atsauksmju platformasTrustpillot;
  6. Mūsu četrdesmit gadu pieredze ir Jūsu rīcībā;
  7. Mums ir gandrīz 1000 videorecenziju uz TrustVideos videorecenziju platformas, kurā irlietotāju videoatsauksmes.

Pirkt tagad!.