Kāpēc ierīkot skursteni, nevis būvēt?

Kāpēc ierīkot skursteni, nevis būvēt?

Lielākajā daļā māju jumti, ko sauc par skursteņiem, bieži tiek uzbūvēti uz dūmvadu spailēm.

Šie skursteņi ir veidoti ar mērķi pildīt dažādas funkcijas un spēj atrisināt dažādus kritiskus jautājumus.

Starp izplatītākajām dūmvadu problēmām, ko cer atrisināt ar skursteņa izbūvi, noteikti ir ūdens iesūkšanās lietus un stipra vēja gadījumā vai putnu iekļūšana no jumta pašā dūmvadā. . vai tīri estētiskam jautājumam.

Visbiežāk izmantotie klasiskie skursteņi noteikti ir ķieģeļu vai tērauda skursteņi. Tomēr, neskatoties uz šo skursteņu izbūvi, kas dažkārt ir ļoti dārgi, reāla augstākminēto problēmu atrisināšana nav garantēta. Klasiskie skursteņi faktiski neietekmē dūmu un skursteņa sliktas vilkmes problēmu.

Patiesībā, ja kamīns kūp tāpēc, ka ārā ir pārāk stiprs vējš vai gripai ir līkumi, vai daudzu citu iemeslu dēļ, klasiskais skursteņa ventilators šo problēmu nemaz neatrisina.

Risinājums, kas jāpieņem, lai atrisinātu skursteņa dūmu problēmu, ir uzstādīt elektrisko dūmu nosūcēju uz jumta pie gripas izejas, ko sauc arī par aspirācijas skursteni.

Gemi Elettronica piedāvā dažādus elektrisko dūmu nosūcēju modeļus; ar dažādām īpašībām, piemēram, sūkšanas jaudu, izturību pret augstām temperatūrām, gadu garantiju un to izgatavošanai izmantoto materiālu.

Gemi Elettronica mērķis ir pozitīvi reaģēt uz jebkuru vajadzību, un tas spēj nodrošināt divkāršu risinājumu: elektrisko dūmu nosūcēju skurstenī.

Gemi Elettronica piedāvātais skursteņa ventilators atšķiras no klasiskajiem mūra vai tērauda skursteņu ventilatoriem, jo ​​tas ir ugunsizturīgs māla skurstenis.
Šis materiāls ir ideāli piemērots dūmvadiem, jo ​​ir izturīgs ne tikai pret atmosfēras iedarbību, bet arī pret karstumu.

Tādējādi no šī risinājuma tiek iegūta dubultā priekšrocība: estētiskā, pateicoties moderna skursteņa ventilatora izmantošanai, un funkcionālā ar dūmu problēmas atrisināšanu, pateicoties elektriskajam dūmu nosūcējam.

Elektriskajam dūmu nosūcējam ir arī putnu aizsardzības režģis no elektriski metināta tērauda, ​​un, pateicoties tā struktūrai, tas novērš ūdens iekļūšanu.

Gemi Elettronica māla skursteņa ventilatora montāžai nav nepieciešama līme, un to galvenokārt raksturo atvēršanas sistēma no augšas, kas ļauj viegli noņemt un izjaukt konstrukciju, tādējādi nodrošinot iespēju iejaukties jebkuras apkopes laikā.

Tāpēc Gemi Elettronica spēj reaģēt uz visām vajadzībām, gan estētiskām, gan konkrēti atrisināmām, kas saistītas ar kamīna problēmām.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.