Vai jūsu picērijā ir problēmas ar dūmiem? Šeit jums ir sekas un risinājumi

Vai jūsu picērijā ir problēmas ar dūmiem? Šeit jums ir sekas un risinājumi

Viena no lielākajām kulinārijas kaislībām Itālijā un pasaulē noteikti ir pica.
Papildus itāļu izcelsmes tradīcijai pica un vakars picērijā ir arī apvienošanās un sabiedriskuma brīdis, kas nav vienaldzīgs tiem, kuri vēlas pavadīt vakaru draugu un radu sabiedrībā.

Kurš gan nekad nav devies uz picēriju ar draugiem, lai uzmundrinātu savu mīļāko komandu? Vai uz randiņu ar savu draudzeni vai draugu? Vai vienkārši pavadīt citu vakaru kopā ar ģimeni?
Taču šajās reizēs būs gadījies atrast nepiemērotu situāciju, proti, dūmu klātbūtni picērijā. jums vajadzētu uzstādīt dūmu nosūcēju.
Patiesībā daudzos gadījumos, vai tās ir malkas vai elektriskās cepeškrāsnis, picērijā var gadīties, ka atrodies vidē ar liekiem dūmiem.
Smēķēšana picērijā ir problēma, kas pirmām kārtām skar tos picēriju klientus, kuri atgriežas mājās ar dūmos izmirkušām drēbēm; bet kas ietekmē arī pašas picērijas tēlu.
Faktiski ir labi zināms, cik liela nozīme picērijām var būt klientu atsauksmēm. Negatīva atsauksme, ko izraisa dūmu klātbūtne picērijā, var izraisīt citu jauno nākamo klientu zaudēšanu.
Problēma ir mazāk pamanāma tiem, kuriem ir iespēja likt klientiem sēdēt ārā vai nošķirtā vidē attiecībā pret krāsns atrašanās vietu. Ne visiem ir šī iespēja; bet pat tiem, kam tas ir un kuriem ir smēķēšanas problēma picērijā, vajadzētu to risināt, lai atvieglotu picu šefpavāru un visu picērijā strādājošo personālu.
Dūmi no krāsns picērijā var būt ļoti intensīvi, jo vienmēr ir jābūt atklātai liesmai, kas piemērota adekvātai un ātrai picas pagatavošanai.
Vienīgais pareizais risinājums dūmu problēmas risināšanai picērijā ir elektriskā dūmu nosūcēja uzstādīšana.
Elektriskais dūmu nosūcējs ar piespiedu motoru ir vienīgais instruments, kas spēj izvadīt visus dūmus, ko rada picērijas krāsns.
Gemi Elettronica nodrošina plašu izvēli starp dažādiem dūmu nosūcēju modeļiem.
Gemi Elettronica ideālais dūmu nosūcējs picērijām ir profesionālais modelis, kas garantē sūkšanas jaudu 3800 kubikmetru stundā un izturību pret 700 grādu augstu temperatūru.
Gemi elektriskais dūmu nosūcējs ir aprīkots ar 6 pakāpju regulatoru, ar kuru var mainīt sūkšanas jaudu atbilstoši savām vajadzībām.
Ja jums pieder picērija, ar nelieliem izdevumiem varat iegādāties elektrisko dūmu nosūcēju Gemi Elettronica un ērti atrisināt visas ar smēķēšanu saistītās problēmas picērijā!

Elektriskais dūmu nosūcējs Gemi Elettronica ir 100% ražots Itālijā, tāpat kā pica: itāļu izcilība.
Iepērcieties tiešsaistē tieši vietnē: /182-chimney-fan-professional-steel-model

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.