Dūmu problēma uz skursteņa ar izliektu vai horizontālu dūmvadu

Dūmu problēma uz skursteņa ar izliektu vai horizontālu dūmvadu

Māju konstrukcija bieži vien neļauj izbūvēt skursteni, kuram var būt vertikāls dūmvads.
Dažos gadījumos patiesībā, ja vēlaties izbaudīt skaista kamīna šarmu, jūs esat spiesti izmantot dūmvadus, kuriem ir izliekumi un dažreiz pat horizontāli posmi

Taču dūmvadu caurules ar izliekumiem vai pat horizontālām neizbēgami rada neoptimālu skursteņa dūmu vilkmi.
Faktiski ir skaidrs, ka horizontāls vai izliekts dūmvads, kā mēs varētu teikt, var radīt daudz sarežģījumu dūmu izvadīšanā, salīdzinot ar pilnīgi vertikālu dūmvadu (kuram var būt arī vilces problēmas, bet gluži pretēji. ģints ).

Patiesībā ir tādi, kas varētu domāt, ka risinājums varētu būt mājas renovācija, visa skursteņa pārvietošana un gripas pārveidošana: taču tas tik un tā negarantētu drošu risinājumu, jo skursteņa dūmu problēma varētu rasties arī citu faktoru dēļ, vienīgā drošā lieta būtu uzskatāma laika un naudas izmantošana.
Ātrs un ekonomisks risinājums skursteņa dūmu problēmas novēršanai ir piespiedu vilkmes motora uzstādīšana.

Elektriskais skursteņa dūmu nosūcējs ir instruments, kas ļauj atrisināt gripas dūmu problēmu arī tad, ja tai ir izliekumi vai tā atrodas horizontāli.
Mūsu klients skaidri parāda, ka pat ar 3 ātrumu vien viņa skursteņa vilkme ir lieliska.

Gemi elektrisko dūmu nosūcēju skurstenim patiesībā raksturo ātruma regulators, kas ļauj izvēlēties mainīgu jaudu no minimālās 1 līdz maksimāli 6. Cita starpā varam atzīmēt, kā, neskatoties uz Gemi elektriskajiem dūmiem Nosūcējs ir novietots trešajā ātrumā, dzīvoklī nav trokšņa.

Attiecīgais dūmvads pirmos 6 metrus ir pat ideāli horizontāls un tikai ar Gemi elektrisko dūmu nosūcēju iespējams iegūt tik apmierinošu rezultātu.
Dūmu lāpstiņa mājā neienāk, pretēji visiem fizikas likumiem, patiesībā pat tad, kad skurstenis ir auksts, Gemi elektriskā dūmu nosūcēja iegrime skurstenim ir lieliski efektīva.

Bez elektriskā dūmu nosūcēja faktiski nekad nevarētu būt normāla dūmu aspirācija.

Kopš 1983. gada Gemi Elettronica ir pasaules līderis skursteņu dūmu nosūcēju ražošanā, tā dzimšanas brīdī izvirzītais mērķis ir atrisināt smēķēšanas problēmu mājās ikvienam un ar jebkāda veida dūmvadiem. Spēcīgs vējš, gari dūmvadi, īsi dūmvadi vai, kā šajā gadījumā, pat horizontāli dūmvadi netraucē Gemi elektriskā dūmu nosūcēja veiktajam neparastajam darbam.

Ārēji dūmvads pēc līkuma paceļas vēl par 5/6 metriem, līdz sasniedz izeju, kas šajā gadījumā ir apaļa.
Faktiski Gemi Elettronica ļauj novietot apaļus adapterus, kas noder dūmvadu caurulēm ar apaļām izejām vai regulējamus kronšteinus, kas piemēroti tiem, kam ir kvadrātveida/taisnstūrveida dūmvadu izvads.
Kopumā gripa, starp horizontālo, vertikālo un izliekto daļu, ir gandrīz 11 metrus augsta un Gemi elektriskajam dūmu nosūcējam skurstenim nav nekādu grūtību veikt uzdevumu, kuram tas paredzēts.

Gemi Elettronica elektriskais dūmu nosūcējs ir vienīgais, kas spēj nodrošināt pareizu horizontālā dūmvada iegrimi.

Izvēlieties savu ideālo modeli un iegādājieties tieši no: https://www.gemimarket.it/it/119-aspiratori?_ga=2.112518660.1228305486.1643798690-53721323.1643798690

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.