Kā tiek salikts Gemi Elettronica skursteņa ventilators?

Kā tiek salikts Gemi Elettronica skursteņa ventilators?

Viena no daudzajām Gemi Elettronica kamīnu dūmu nosūcēja īpašībām ir tā, ka montāža tiek veikta pats.
Patiesībā, lai to izdarītu, jums nav nepieciešams specializēts tehniķis, ja jums ir neliela veiklība ar skursteņa izvilcēju, varat to izdarīt arī pats

Gemi Elettronica skursteņa novilcēju var uzstādīt uz jebkura dūmvada neatkarīgi no tā formas. Faktiski to var uzstādīt gan uz apaļiem dūmvadiem, gan uz kvadrātveida vai taisnstūrveida dūmvadiem.

Gadījumā, ja jums ir dūmvads ar apaļu cauruli, ir jāpaziņo ārējais diametrs, un Gemi Elettronica piegādās kamīnu dūmu nosūcēju ar pareizā izmēra apaļu adapteri.
Ārējais diametrs ir jāpaziņo, jo adapteris skursteņa izvilcēja pamatnē ir jāievieto ārēji attiecībā pret gripas izeju.

Ja savukārt dūmvada izvadam ir kvadrāta vai taisnstūra forma, Gemi Elettronica nodrošinās skursteņa novilcēju ar regulējamu kronšteinu komplektu.
Regulējamos kronšteinus var pielāgot kvadrātveida vai taisnstūra formā izmēros no 20x20cm līdz pat 43x43cm. Kad skursteņa izvilkšanas pakotne ir atvērta, pirmais, ko redzēsit, ir regulējamie kronšteini ar montāžas instrukcijām un ātruma regulators.

Vispirms ir jāveic mērījumi no dūmvada izvada, lai noregulētu jau iepakojumā esošos regulējamos kronšteinus, aprēķinot par 1 centimetru vairāk nekā izvada mērījumi.
Kronšteini ir pieskrūvēti pie skursteņa izvilcēja pamatnes ar skrūvēm, kuras komplektācijā piegādā uzņēmums Gemi Elettronica.
Novietojiet skursteņa novilcēju uz dūmvada un nofiksējiet to ar divām lielākajām komplektā esošajām skrūvēm.

Gadījumā, ja jums ir caurule kvadrātveida sienā un abas izejas atrodas vienā līmenī, skursteņa novilcējs jāuzstāda ar kvadrātveida vai taisnstūrveida regulējamiem kronšteiniem, kas nosedz tukšo vietu starp cauruli un sienu ar javu vai loksni. metāls.
Savukārt, ja jums ir vairāk apaļu dūmvadu kvadrātveida sienā, jums ir jāpaplašina dūmvads vietā, kur jāievieto skursteņa novilcējs un jāuzstāda modelis ar apaļu adapteri.
Ja dūmvada izmērs pārsniedz 43x43 centimetrus (piemēram, 50x50 centimetri), novietojiet kamīnu dūmu nosūcēja pamatni tieši uz izvada, makšķerējot to uz mūra 4 stūros, kur jau ir paredzēti 4 caurumi, un izmantojot lielākos kronšteinus. kā atbalsts.

Visbeidzot, ja tikai divas no četrām malām ir lielākas par 43 centimetriem un pārējās divas mazākas par 43 centimetriem (piemēram, 45x40 centimetri), skursteņa novilcēja uzstādīšana jāveic ar mazākajiem kronšteiniem.
Pēdējais solis, kas jāveic, pirms varat pilnībā izmantot savu kamīnu, pateicoties Gemi Elettronica elektriskajam dūmu nosūcējam, ir elektriskais savienojums.

Savienojumu var izveidot divos veidos: vai nu ārpus dūmvada ar 3x1,5 kabeli, vai dūmvada iekšpusē, izmantojot mūsu augstas temperatūras izturīgo kabeli, kas jāiegādājas atsevišķi.

Pēc tam sākam no skursteņa izvilkšanas un ejam pa kabeli pa dūmvadu līdz ātruma regulatoram, ko parasti novieto mājā. Ātruma regulatorā jāsavieno divi skursteņa novilcēja vadi (kur rakstīts MOTOR), divi kopīgie sistēmas zemējuma un skursteņa novilcēja vadi un divi barošanas vadi (kur rakstīts 220 V).
Pēc šo vienkāršo un ātro darbību pabeigšanas skursteņa izvilcējs Gemi Elettronica ir gatavs lietošanai, lai novērstu skursteņa dūmu problēmu.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.