Vai stiprs vējš ienes dūmus no jūsu kamīna jūsu mājā? Gemi skursteņa ventilators ir risinājums

Vai stiprs vējš ienes dūmus no jūsu kamīna jūsu mājā? Gemi skursteņa ventilators ir risinājums

Gemi dūmu nosūcējs skurstenim spēj nodrošināt izcilu gripas vilkmi pat stiprā vējā vai citos nelabvēlīgos laikapstākļos.

Daudzkārt ir gadījies, ka mainoties vējiem un noteiktos klimatiskajos apstākļos jūsu skurstenim nav bijusi pietiekama vilkme.
Smēķēšana mājā ir problēma, kas atšķir daudzus kamīnus un kas dažos gadījumos tiek akcentēta, īpaši īpašos apstākļos: piemēram, stiprs vējš.
Ar savu jaudu faktiski skursteņa ventilators sasniedz pat 3800 kubikmetru stundā un tāpēc arī spēj pretoties ekstremālam stāvoklim, ko nevar paredzēt, piemēram, stipram vējam. Mūsu klientu video apskatā var redzēt, ka, neskatoties uz ļoti spēcīgu vējš, praktiski vētra, kas gandrīz nes prom kokus, Gemi skursteņa nosūcējs savu uzdevumu pilda lieliski.

Dūmi paceļas gar gripu un nāk no tās ārā, it kā vēja nebūtu. Turklāt, ja jums ir bažas par to, ka stipra vēja gadījumā uz jumta novietotais Gemi dūmu nosūcējs var būt vājš, varat būt drošs, jo gan gadījumā, ja tas ir dūmu nosūcējs skursteņiem ar regulējamiem kronšteiniem ( tādēļ ar dūmvada kvadrātveida vai taisnstūrveida dūmvadu) neatkarīgi no tā, vai tas ir dūmu nosūcējs kamīniem ar apaļu adapteri, Gemi dūmu nosūcējs ir ārkārtīgi stabils: it kā ar abiem risinājumiem tas būtu piestiprināts pie dūmvada.

Viena no Gemi elektriskā dūmu nosūcēja galvenajām iezīmēm ir tāda, ka izslēgtā stāvoklī tas netraucē dabisko dūmu izplūšanu; tāpēc, ja jums ir kamīns, kas dūmo tikai ar noteiktu vēju, varat viegli izslēgt Gemi dūmu nosūcēju, jo, kad tas ir izslēgts, tas neietekmēs dūmu izvadi.
Savukārt dūmu nosūcēja spēja kamīna tīrīšanas laikā izvairīties no pelnu izkliedes vidē un līdz ar to pilnībā samazināt kancerogēno izgarojumu ieelpošanu, kas izplūst no skursteņa.

Skursteņa ventilators, pateicoties tā struktūrai, arī ļauj novērst ūdens pilienu iekļūšanu dūmvadā stipra lietus gadījumā. Aizsargrežģa pamatnē faktiski tam ir ļoti neliels slīpums un neliels pamatnes konstrukcijas pacēlums, kas ļauj kavēt ūdens pilienu iekļūšanu.

Tikai Gemi elektriskais dūmu nosūcējs spēj cīnīties ar dūmiem pat nelabvēlīgos klimatiskajos apstākļos.

Gemi Elettronica un skursteņa ventilatori ir risinājums stipra vēja radīto dūmu problēmai.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.