Vai jūsu kamīna krāsns dūmo? Elektriskais dūmu nosūcējs ir risinājums

Vai jūsu kamīna krāsns dūmo? Elektriskais dūmu nosūcējs ir risinājums

Gemi elektriskā skursteņa ventilators, kā redzams no šī video, ļauj pilnībā noņemt dūmus, kas izplūst no skursteņa mājā.
Mūsu klients parāda, kā pirms mūsu elektriskā dūmu nosūcēja iegādes nebija iespējams turēt vaļā savas kamīnkrāsniņas durvis.
Tādējādi padarot kamīnu praktiski neizmantojamu.

Iegūtais rezultāts pēc mūsu elektriskā dūmu nosūcēja montāžas, kā redzat, bija ārkārtējs. Smēķēšanas problēma ir pilnībā atrisināta.
Gemi elektriskais dūmu nosūcējs sastāv no ātruma regulatora, ar kuru jūs varat ievadīt visvairāk vēlamo jaudu.
Regulatoram raksturīgs aizsardzības drošinātājs, ieslēgšanas/izslēgšanas poga un poga ātruma regulēšanai no 1 līdz 6. Mēs varam redzēt, kā elektriskais dūmu nosūcējs darbojas nevainojami pat pie trešā ātruma, ar trokšņu emisijām un praktiski nulles elektroenerģijas patēriņu.

Jūs varat darīt ogles, jūs varat darīt spļaut; neradot dūmu problēmas dzīvoklī. Tīrot skursteņa pelnus, tie izvairās no to izkliedes vidē.

Dūmu nosūcēja ieslēgšana 6. ātrumā papildus nepārprotami lielākai vilkmei nodrošina arī kvēpu pašattīrīšanos.
Taču agrāk dūmvadu tīrīšanu vajadzēja veikt vairākas reizes viena gada laikā. Faktiski tas palīdz uzlabot gripas attīrīšanu par 70%. Tieši šī iemesla dēļ tai nav nepieciešama apkope gadu gaitā.

Kad tas ir izslēgts, mūsu skursteņa ventilators acīmredzami netraucē dūmu dabisko izkļūšanu.
Patiesībā, kad dūmu nosūcējs ir izslēgts, dūmi izplūst regulāri. Tāpat kā šajā gadījumā, patiesībā, būdama kamīna krāsns, ar aizvērtām durvīm jūs varat viegli izslēgt elektrisko dūmu nosūcēju, neietekmējot visa procesa dabisko darbību. Tādējādi ļaujot iegūt pēc iespējas vairāk siltuma, kas ir noderīgs radiatoru apkurei.
Montāža ir ļoti vienkārša; gan attiecībā uz regulatora elektrisko pieslēgumu, gan paša elektriskā dūmu nosūcēja novietojumu uz dūmvada.
Pietiek ar nelielu roku darbu, lai montāžu turpinātu pat autonomi, eksperta klātbūtne nav nepieciešama.

Šajā ziņā vietnē youtube ir arī montāžai noderīgas video pamācības, kas tulkotas vairāk nekā 30 dažādās valodās.

Mūsu elektrisko dūmu nosūcēju varat izmantot jebkuram skursteņa ventilatoram; vai nu ar kvadrātveida vai taisnstūrveida izvadu (mēs piegādāsim regulējamos kronšteinus) un, kā šajā gadījumā, ar apaļu izeju (adapteri dosim pēc Jūsu norādītā diametra).
Dzinēju pilnībā ražojam mēs; Tajā nav plastmasas detaļu, un attiecīgajā profesionālajā modelī palaišanas kondensators ir ievietots nelielā kastē, kas atrodas tālāk no siltuma avotiem, tāpēc profesionālais nosūcējs neizkausē kondensatoru pat ilgstošas ​​​​ugunsgrēka gadījumā. Iztur 700°C temperatūru.

Ārpuse ir pilnībā krāsota augstā temperatūrā gan estētisku iemeslu dēļ, gan uz ilgāku laiku gadu gaitā; šim modelim faktiski vai profesionālim ir 15 gadu garantija.

Pēc trim gadiem elektriskais dūmu nosūcējs ir pilnībā neskarts; ar pilnīgu rūsas neesamību, kas nodrošina ilgu izstrādājuma kalpošanas laiku gadu gaitā.

Daži klienti sūta mums atsauksmes par Gemi elektriskajiem dūmu nosūcējiem, kas joprojām darbojas pēc 30 gadiem.

Tikai ar Gemi elektrisko dūmu nosūcēju jūs beidzot varat izbaudīt savu kamīnu.

Gemi Elettronica ir risinājums dūmu noņemšanai no skursteņa mājās. Pērciet par rūpnīcas cenu tieši no mūsu vietnes.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.