Elektriskais žogs: vai kuiļi iznīcina jūsu zemi? Ar Gemi jūs tagad atrisiniet savu problēmu!

Elektriskais žogs: vai kuiļi iznīcina jūsu zemi? Ar Gemi jūs tagad atrisiniet savu problēmu!

Gemi elektriskais žogs reaģē uz jūsu vajadzību cīnīties pret mežacūku postošo darbību, kas iznīcina jūsu zemi.

Mežacūku klātbūtne ir reāla problēma gan drošībai uz ceļiem, gan lauksaimniecībai, kas ir viena no mūsu ekonomikas stiprajām pusēm.
Mūsu tauta patiesībā ir ļoti slavena ar unikālu produktu lielo klātbūtni pasaulē (DOP un IGP produkti): vīni, neapstrādāta augstākā labuma olīveļļa, lai nosauktu tikai dažus, kas dod iespēju strādāt daudziem uzņēmumiem un ir pakļauti riskam. mežacūku klātbūtnes problēma.

Mežacūku problēma acīmredzot skar arī mazos lauksaimniekus, kuri redz, ka mēnešiem ilgi smaga darba tiek iznīcināta vienā rāvienā.

Gemi Elettronica piedāvātais risinājums ir elektriskais žogs, kas garantē stabilu un drošu zemes aizsardzību.

Faktiski elektriskais žogs dzīvniekiem veido "psiholoģisku" barjeru, kas ļauj turēt dzīvniekus noteiktā teritorijā vai ārpus tās. Elektriskais žogs tika veidots ar nolūku radīt drošības situāciju: zemei, cilvēkam un pašiem dzīvniekiem.

Elektriskā žoga izbūve notiek ar enerģētiķa pieslēgšanu vadu vadam; No barošanas devēja tiek iedarbināti 2 vadi: sarkanais savienots ar elektrisko žogu un melnais, pretējā pusē, zemēšanai. Zemējums jāveic ar dzeltenzaļo kabeli, kas savienots ar 3 cinkotiem stabiem, kas novietoti 3 metru attālumā viens no otra un ievietoti zemē 80 cm dziļumā. Zemei pretējā pusē mēs sākam ar žogu, kas jādara slēgtā ķēdē. Elektriskā žoga stabi jānovieto 4/5 metru attālumā starp tiem.

Gemi Elettronica elektriskajam žogam ir padomājis par katru klienta vajadzību; patiesībā ir pieejami vairāki Energisers modeļi.

Tos ražo Gemi:
E / 220 barošanas avots žogiem, ko darbina tikai no 220 voltu tīkla

Šis ir ļoti zema enerģijas patēriņa modelis, patiesībā tiek lēsts, ka tas ir aptuveni 6 w. Ieteicams žogiem tuvu 220 voltu tīklam, kuru pagarinājums nepārsniedz 2 km.
Īpaši spēcīgs E / 220 barošanas avots žogiem, ko darbina tikai no 220 voltu tīkla

Ieteicams žogiem tuvu 220 voltu tīklam, kuru pagarinājums nepārsniedz 7/8 km.
B12/2 barošanas bloks, ko darbina 12 voltu akumulators

Tas ir ļoti jaudīgs, ar ļoti zemu absorbciju, to var izmantot ar jebkuru 12 voltu automašīnas akumulatoru. Šim enerģijas devējam ir ieteicams izmantot ļoti izplatītu 12V 40AH automašīnas akumulatoru.

B12 / 2 enerģētiķi ir iespējams apvienot ar saules bateriju paneli, kas darbojas kā akumulatora lādētājs, lai nodrošinātu nepārtrauktu enerģētikas lietošanu bez operatora iejaukšanās.
9 voltu / 220 voltu barošanas devējs

Akumulatoram ir trīs dažādas jaudas, kas ļauj ietaupīt enerģiju nelielos žogos. To darbina gan 9 voltu 90 ah akumulators, gan 220 voltu tīkls, izmantojot barošanas avotu.

Pie maksimālās jaudas var norobežot vairāk nekā 10 hektārus zemes. Ja to darbina 220 volti, tas ir vēl jaudīgāks un patērē tikai 5 vatus elektroenerģijas.

Gemi elektriskais žogs ir izgatavots atbilstoši Eiropas standartam CEI EN 60335-2-76, kas raksturīgs šāda veida izstrādājumiem.
Papildus Energizer ir nepieciešams izmantot arī vadu vadu un izolatorus koka stabiem (foto pa kreisi) vai dzelzs stabiem (foto labajā pusē).
Mežacūku problēmai vēlams izmantot 6mm svina vadu, kam raksturīgs 8 svina vadu klātbūtne.

Iespējams izvēlēties 3 dažādus vadu garuma veidus atkarībā no vajadzībām (250m, 500m, 1000m).
Savukārt mazākiem dzīvniekiem ir iespējams izmantot 4 mm svina vadu, kura iekšpusē ir 6 vadi, vai 2,2 mm svina vadu, kas sastāv no 4 vadiem.

Visiem vadošajiem vadiem viena no īpašībām ir spēcīga stiepes izturība un spēcīga sala izturība.
Ar Gemi elektrisko sētu beidzot varat atpūsties un pilnībā nodoties savam darbam, neriskējot, ka to iznīcinās mežacūkas.

Mežacūku problēma tagad ir izplatīta sērga, un Gemi Elettronica projektētais un pārdotais elektriskais žogs ir risinājums.

Gemi elektrisko aploku produktu klāsts

Gemī, mūsu uzņēmumā, Jūs ne tikai varat atrast plašu elektrisko aplokuvadītāju izvēli, bet arī plašu elektroaparātu izvēli, piedāvājot pat 5 dažādusveidus, katram ar specifiskāmīpašībām un unikālām priekšrocībām:

220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 5km attālumam;

220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 8km attālumam;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamudarbību aplokam līdz 5km un6J;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar divām baterijām, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar saules paneli, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J.

Pievienojoties tam, mēs piedāvājam plašu augstas kvalitātes vadu un lentu klāstu, kā arīizolatorus, kas izstrādāti,lai piemērotos jebkura veida atbalstam, ko Jūs izvēlaties savam elektriskajam aplokam:

Koksnes stabiņu izolatori;

Dzelzs stabiņu izolatori;

Divu āķu izolators;

Skrūvju atslēga izolatoriem.

Mēs, Gemi, izceļamies no konkurences pateicoties piecdesmit gadu pieredzei nozarē un spējainodrošināt personalizētasrisinājumus katram klientam specifiskajām vajadzībām. Mūsu klientu uzmanība ir nevainojama,piedāvājot pilnīguatbalsta pakalpojumu, sākot no pirkuma brīža un turpinot arī pēc pirkuma. Mēs esam pieejamipa telefonu +390287165556, tērzē vai arī pa e-pastu.

Gemi ieguvumi

  1. Bezmaksas atgriešana 100 dienu laikā;
  2. Ātra piegāde visā pasaulē;
  3. Visi mūsu produkti ir ražoti Itālijā, izmantojot augstas kvalitātes izejvielas;
  4. Visi mūsu produkti atbilst likumīgajām drošības normām un ir sertificēti;
  5. Mums ir vairāk nekā 5000 atsauksmes uz pasaulē lielākās atsauksmju platformasTrustpillot;
  6. Mūsu četrdesmit gadu pieredze ir Jūsu rīcībā;
  7. Mums ir gandrīz 1000 videorecenziju uz TrustVideos videorecenziju platformas, kurā irlietotāju videoatsauksmes.

Pirkt tagad!.