Dūmu problēmas ar skursteni: kādi ir šīs problēmas cēloņi?

Dūmu problēmas ar skursteni: kādi ir šīs problēmas cēloņi?

Noskaidrosim, kā droši un vienkārši atrisināt dūmu problēmu ar skursteni, neveicot skursteņa konstrukcijas izmaiņas...

Galvenie cēloņi, kas ietekmē pareizu kamīna darbību, ir daudzi, mēs minam visizplatītākos:

dūmvada izmēri nav pareizi;
auksts neizolēts dūmvads;
skurstenis ar līkumiem;
gaisa trūkums telpās;
pretvējš;
slikti izgatavots skurstenis;
Šīs ir tikai dažas no problēmām, kas ietekmē pareizu skursteņa darbību, tām pievieno daudzas citas nelielas problēmas, kas kopā apgrūtina skursteņa dūmu problēmas risināšanu, piemēram:

termiskā depresija, kas rodas no temperatūras starpības starp skursteņa iekšpusi un ārpusi;
dinamiskā depresija, ar kuru vējš iedarbojas tieši uz skursteni, faktiski izraisot vilces sistēmas darbības traucējumus;
Visām šīm problēmām tiek pievienotas problēmas ar skursteņa novietošanu ēkas aukstākajā vietā vai pat gripa, kas iziet ārpus ēkas ...

Drošs risinājums, kas ļauj galīgi atrisināt dūmu problēmu no skursteņa, plīts, bārbekjū, kamīna plīts, cepeškrāsns, ir elektriskā skursteņa nosūcēja uzstādīšana, kas garantē pastāvīgu dūmu vilkmi bez siltuma izkliedēšanas.

Pretēji tam, ko dzirdat no nozari nepārzinošiem cilvēkiem, paradoksālā kārtā tradicionālajam kamīnam dažkārt var būt arī pārmērīga caurvēja, kas nozīmē siltuma izkliedi.

Pateicoties Gemi skursteņa nosūcēja uzstādīšanai, tiek kontrolēta vilkme un novērsta dūmu problēma no skursteņa: mums vairs nebūs pēkšņu vilkmes kritumu un pat ne pārmērīgas sūkšanas, jo pateicoties komplektā esošajam vadības blokam, kas ļauj izmantojot selektoru, lai atrastu optimālo ātrumu, jūs iegūstat pastāvīgu vilkmi, nezaudējot siltumu.

Turklāt, pateicoties Gemi skursteņa ventilatora uzstādīšanai, mums vairs nebūs trokšņa problēmu.
Faktiski no Gemi pētījumu centra veiktā pētījuma izriet, ka kamīns, kas darbojas 8 mēnešus gadā bez aspiratora, kas kontrolē aspirāciju, izkliedē par 30 procentiem vairāk enerģijas nekā kamīns ar piespiedu elektrisko aspiratoru, jo tiek kontrolēta iegrime. pastāvīgi bez kāpumiem un kritumiem.

Gemi nosūces ventilators ir jaudīgākais tirgū, sasniedzot līdz pat 3800 m/kub.stundā, kas ļauj atrisināt skursteņa dūmu problēmu pie mazākajiem apgriezieniem, novēršot troksni un iegūstot lielisku aspirāciju jau pie pirmā ātruma.
Gemi nosūcējs ir vienīgais, kam ir patentēts H klases motors ar keramiskās šķiedras motora tinuma izolācijas aizsardzību, kas ļauj aizsargāt motoru pat ugunsgrēka gadījumā dūmvadā.

Gemi skursteņa ventilators ir unikāls. Gadu gaitā daudzi uzņēmumi ir mēģinājuši kopēt dzinēja aizsardzības sistēmu ar ļaunām sistēmām, piemēram, stikla šķiedras ievietošanu ap dzinēju, padarot situāciju vēl sliktāku. Tas faktiski neļauj motoram pareizi atdzist un spēcīgi ietekmē tā darbību augstā temperatūrā.

Gemi nosūcējs atrisina visas problēmas, kas saistītas ar sliktu skursteņa vilkmi, neitralizējot visas iespējamās problēmas.

Gemi nosūcēja uzstādīšana ļauj no jauna atklāt kamīna lietošanas prieku bez dūmu problēmām.

Atklājiet mūsu produktu klāstu un atrisiniet savas skursteņa vilkmes problēmas tūlīt!

Gemi elektriskie skursteņa ventilatori palīdzēs jums uzlabot vilkmi, padarot skursteņa dūmu problēmu par senu atmiņu.
Skursteņa ventilatora profesionālais vara modelis

Sertificēts produkts saskaņā ar likumu

10 gadu garantija

SŪKŠANA 3800 M³ / h

GEMI H KLASE DZINĒJS IZTURĪS LĪDZ 700 C °

6 ĀTRUMU REGULATORS

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.