Atšķirība starp pamata un profesionālo skursteņa ventilatoru Gemi

Atšķirība starp pamata un profesionālo skursteņa ventilatoru Gemi

Visbiežākais problēma ar lielāko daļu skursteņu, krāsnīm vai grilēm noteikti ir problēma ar dūmu vilni pa skursteni.

Šīs problēmas iemesli var būt daudzveidīgi, grūti paredzami, būvējot māju, un vēl grūtāk atrisināmi, ja jūs domājat, ka tieši iejaukšanās skurstenī vai dūmvadā varētu būt pietiekama.

Vienīgais produkts, kas pilnībā risina skursteņa dūmu problēmu un vienlaikus ir viegli lietojams un ekonomisks, ir elektriskais skursteņa ventilators.

Elektriskais skursteņa ventilators ir aprīkots ar spiesto motoru, kas pilnībā novērš problēmu ar vāju skursteņa vilni, pilnībā pretoties cēloņiem, kādi tie būtu.

Gemi Electronics var nodrošināt vairākus elektriskos skursteņa ventilatoru modeļus, katrs ar dažādām un unikālām īpašībām pasaulē.

Modeļi, no kuriem izvēlēties, ir: Pamata skursteņa ventilators, profesionālais elektriskais skursteņa ventilators un profesionālais vara skursteņa ventilators

Pamata elektriskais skursteņa ventilators

ir izspiedoša jauda 2500 kubikmetri stundā un izturība pret temperatūru 300 grādus.

Profesionālais elektriskais skursteņa ventilators

ir izspiedoša jauda 3800 kubikmetri stundā un izturība pret temperatūru 700 grādi. Ar izturību pret augstām temperatūrām līdz 700 grādiem ir viegli saprotams, ka šis skursteņa ventilators ir spējīgs izturēt arī skursteņa uguni.

Vara profesionālais elektriskais skursteņa ventilators

kā profesionālais iepriekš aprakstītais, tam ir izspiedoša jauda 3800 kubikmetri stundā un izturība pret temperatūru 700 grādi, bet tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda un ir apvalks ar reālā vara metinājumu.
Reālais vara metinājums un nerūsējošais tērauds ļauj šim produktam ne tikai lielāku izturību laikā, bet arī izturību pret sālīgumu, un tāpēc šis produkts padara to parikviestākajā pasaules ne tikai no estētiskā viedokļa, bet arī ideāls jūras piekrastes apgabalos.

Abu profesionālo skursteņa ventilatoru modeļu dzinējs, gan tumši brūnais, gan vara, ir H klases un izturīgs pret augstām temperatūrām, tajā nav plastmasas daļu, un kondensators ir iekštelpās ārējā kastē un tādēļ tālu no siltuma avotiem.
Visas šīs īpašības neļauj profesionālo skursteņa ventilatoru dzinēja sulaišanās pat iespējamas skursteņa ugunī.

Visiem Gemi Electronics skursteņa ventilatoriem ir 6 ātrumu regulatori, no kuriem ieslēdz un regulē skursteņa ventilatora izspiedošo jaudu.
Tiem ir dzinēja apvalka vāciņš (kas izgatavots no tērauda un nokrāsots tumši brūnā krāsā pirmajiem 2 minētajiem modeļiem, savukārt tas izgatavots no nerūsējošā tērauda un nokrāsots vara krāsā par trešo skursteņa ventilatoru aprakstīto).
Apgādājoties arī Gemi Electronics skursteņa ventilatoriem ir aizsargtīkls, kas izgatavots no elektrosveļotiem stieņiem, kas darbojas arī kā pretputnu aizsargs.

Visiem minētajiem modeļiem ir iespējams izvēlēties starp kvadrātveida pamatu (elektriskais skursteņa ventilators ir aprīkots ar regulējamiem stiprinājumiem) un apaļo pamatu (tiks nodrošināts apaļais adapteris, pamatojoties uz dūmvada ārējo diametru).

Gemi Electronics ar savu skursteņa ventilatoru var atrisināt skursteņa dūmu problēmu ikvienam, neskatoties uz cēloni.

Izvēlieties modeli, kas jums vislabāk atbilstklikšķinot šeit.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.