Kā uzstādīt Gemi skursteņa ventilatoru?

Kā uzstādīt Gemi skursteņa ventilatoru?

Viens no daudzajām Gemi Elettronica skursteņa ventilatora funkcijām ir tas, ka uzstādīšana ir DIY.
Nav nepieciešams īpašs tehniskā veidā, lai to izdarītu, ja jums ir nedaudz prasmes ar skursteniem, jūs varat to izdarīt pats.

Gemi Elettronica skursteņa ventilators var tikt uzstādīts uz jebkura skursteņa caurules, neatkarīgi no tā formas. To var uzstādīt uz apaļām caurulēm, kā arī uz kvadrātveida vai taisnstūrveida caurulēm.

Ja jums ir apaļa caurule, jums ir jānorāda ārējais diametrs, un Gemi Elettronica nodrošinās skursteņa ventilatoru ar pareizo apaļu adapteri.
Jums ir jānorāda ārējais diametrs, jo adapterim, kas atrodas skursteņa ventilatora pamatnē, jābūt ievietotam ārpusē caurulēs.

No otras puses, ja caurules iziešana ir kvadrātveida vai taisnstūrveida formā, Gemi Elettronica nodrošinās skursteņa ventilatoru ar regulējamu stiprinājumu komplektu.
Regulējamo stiprinājumu var regulēt kvadrātveida vai taisnstūrveida formās no 20x20 centimetriem līdz 43x43 centimetriem. Tieši to Jūs redzēsiet, kad atverat skursteņa ventilatora iepakojumu, tiks arī pievienoti montāžas instrukcijas un ātruma regulators.

Pirmā lieta, kas jādara, ir ņemt izmērus no caurules iziešanas, lai jūs jau varat pielāgot regulējamos stiprinājumus komplektā, aprēķinot 1 centimetru vairāk nekā iziešanas mērījumus.
Piestic regulējamos stiprinājumus pie skursteņa ventilatora pamatnes ar skrūvēm, kas ir iekļautas Gemi Elettronica komplektā.
Novietojiet skursteņa ventilatoru uz caurules un nostipriniet to ar divām lielām skrūvēm, kas iekļautas komplektā.

Ja jums ir caurule iekšā kvadrātveida mūrī un iziešanas ir uz viena līmeni, jums jāuzstāda skursteņa ventilators ar regulējamu kvadrātveida vai taisnstūrveida stiprinājumu, kas pārklāj tukšumu starp cauruli un mūri ar javu vai metāla plāksni.

Ja jums ir vairākas apaļas caurules iekšā kvadrātveida mūrī, jums jāpagarina caurule tur, kur skursteņa ventilatoram jāiet un jāuzstāda modelis ar apaļu adapteri.

Ja caurules izmēri pārsniedz 43x43 centimetrus (piemēram, 50x50 centimetri), novietojiet skursteņa ventilatora pamatni tieši uz iziešanas, nostiprinot to pie mūra 4 stūros, kur jau ir 4 caurumi, un izmantojot lielos stiprinājumus kā atbalstu.

Visbeidzot, ja divas no četrām pusēm ir lielākas par 43 centimetriem un citas divas ir mazākas par 43 centimetriem (piemēram, 45x40 centimetri), skursteņa ventilatora uzstādīšanu jāveic ar mazākiem stiprinājumiem.

Pēdējais solis, pirms pilnībā izbaudīt savu kamīnu pateicoties Gemi Elettronica Skursteņa Ventilatoram, ir elektriskais savienojums.

Savienojums var tikt veikts divos veidos: ārpus caurules ar 3x1,5 kabeli vai iekšpusē caurules, izmantojot mūsu augstas temperatūras izturīgo kabeli, kas jāiegādājas atsevišķi.

Sāciet no skursteņa ventilatora un novietojiet kabeli gar cauruli līdz sasniegsiet ātruma regulatoru, kas parasti atrodas mājās. Ātruma regulatorā ir jāsavieno divi skursteņa vadu (kur rakstīts MOTOR), divi kopīgie vadu sistēmas un skursteņa zemes vadu, un divi barošanas vadu (kur rakstīts 220 V).

Pēc šiem vienkāršajiem un ātrajiem soļiem Gemi Elettronica skursteņa ventilators ir gatavs tikt izmantots, lai atrisinātu skursteņa dūmu problēmu.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.