Dūmu problēma ar skursteņa kanālu ar izliekumiem vai horizontālām sekcijām.

Dūmu problēma ar skursteņa kanālu ar izliekumiem vai horizontālām sekcijām.

Māju struktūra bieži nespēj ļaut skurstenim būt ar vertikālu kanālu.
Dažos gadījumos, ja vēlaties baudīt skaistās kamīna šarmu, jums ir jāizmanto skursteņi, kas ir ar līkumiem, dažreiz pat horizontālām sekcijām.

Skursteni ar līkumiem vai pat horizontālām sekcijām neizbēgami izraisa neoptimālu kamīna dūmu paņēmienu.
Ir skaidrs, ka horizontāls vai līktais skurstenis, fizikālā iemesla dēļ, varētu radīt daudz grūtības dūmu paņēmienā salīdzinājumā ar pilnīgi vertikālo skursteni (kas arī var ciet ar paņēmiena problēmām, bet pilnīgi citādākās).

Daži var domāt, ka risinājums ir renovēt māju, pārvietojot visu kamīnu un modificējot skursteni. Bet tas ne garantētu drošu risinājumu, jo kamīna dūmu problēma var rasties arī no citiem faktoriem, vienīgais drošais būtu nozīmīgs laika un naudas ieguldījums.

Ātrs un ekonomisks risinājums, lai novērstu kamīna dūmu problēmu, ir uzstādīt spiediena kanāla motoru.

Elektriskais dūmu izvads kamīnam ir instruments, kas ļauj atrisināt skursteņa dūmu problēmu pat tad, ja tas ir ar līkumiem vai horizontāls.
Mūsu klientam skaidri parāda, kā pat ātrumā 3 viņa skursteņa paņēmiens ir lielisks.

Gemi elektriskais dūmu izvadītājs kamīnam raksturojas ar ātruma regulētāju, kas ļauj izvēlēties mainīgu jaudu no minimuma līdz maksimumam. Jūs varat novērot, ka, pat ja Gemi elektriskais dūmu izvadītājs ir iestatīts uz trešo ātrumu, dzīvoklī nav nekādas trokšņu klātbūtnes.

Attiecīgais skurstenis ir pilnīgi horizontāls pirmajos 6 metros, un tikai ar Gemi elektrisko dūmu izvadītāju ir iespējams panākt tādu apmierinošu rezultātu.
Nav dūmi iekšā mājās, pretēji visiem fizikas likumiem, faktiski pat ar aukstu kamīnu, Gemi elektriskā dūmu izvadītāja kamīnam paņēmiens ir pilnīgi efektīvs.

Bez elektriskā dūmu izvadītāja normāla dūmu ekstrakcija nekad nenotiktu.

Kopš 1983. gada Gemi Elettronica ir pasaules līderis kamīna dūmu izvados, uzdevums, ko uzstādīja tā dibināšanas laikā, ir atrisināt dūmu problēmu mājā visiem un ar jebkura veida skursteni. Spēcīgās vējas, garie kanāli, īsie kanāli vai, kā šajā gadījumā, pat horizontālie kanāli nekavē ārkārtas darbu, ko veic Gemi elektriskais dūmu izvadītājs.

Ārēji skurstenis pēc līkuma paceļas vēl 5/6 metrus, līdz tas sasniedz izvadi, kas šajā gadījumā ir apaļš.
Gemi Elettronica ļauj novietot apaļus adapterus, kas noderīgi skursteņiem ar apaļu izvadi vai regulējamas stiprinājumus, kas piemēroti tiem ar kvadrātveida / taisnstūra skursteņa izvadēm. Kopumā skurstenis, starp horizontālo, vertikālo un līkuma daļām, ir gandrīz 11 metru augsts, un Gemi elektriskajam dūmu izvadītājam kamīnam nav problēmu veikt uzdevumu, uz kuru tas tika izstrādāts.

L’aspirafumo elettrico della Gemi Elettronica ir vienīgais, kas spēj ļaut pareizi izvadīt horizontālu skursteni.

Izvēlieties savu ideālo modeli un iegādājieties tieši no: /7119-aspiratori

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.