Kā novērst mežacūku un ežu ielaušanos jūsu dārzā: elektrisko žogu būvēšana.

Kā novērst mežacūku un ežu ielaušanos jūsu dārzā: elektrisko žogu būvēšana.

Kā novērst mežacūku un ežu ielaušanos jūsu dārzā?

Lauksaimnieki vai mazi privātpersonu zemes īpašnieki, kas nodarbojas ar zemes apstrādi, ir pieredzējuši savu ražu (piemēram, mežacūku, ežu, briežu) apdraudējumu no savvaļas dzīvnieku iebrukumiem.

Viena no visbiežāk izmantotajām metodēm dzīvnieku atturēšanai no zemes ir elektriskais žogs. Papildus savvaļas dzīvnieku ielaušanās novēršanai tas var tikt izmantots arī, lai aizsargātu un ierobežotu dzīvniekus noteiktā teritorijā.

Elektriskais žogs darbojas, izmantojot strāvas impulsus, ko ģenerē energizators. No energizatora izriet divas atsevišķas savienojuma vadu: viens uz žogu, kas izveidots no vadītājvada, un cits uz zemi.

Kā izveidot elektrisko žogu?

Ieteicams elektrisko žogu uzlādēt ar 3 cinkotas stieņu palodzēm, kas novietotas viena otru nošķirti pa 3 metriem.

Kad dzīvnieks pieskaras elektrificētam žogam, tas piedzīvos elektrisku triecienu, kas ilgst milisekundes. Tas novedīs pie dzīvnieka atkāpšanās.

Kā novērst mežacūku: kas nepieciešams, lai izveidotu elektrisko žogu?

Lai izveidotu elektrisko žogu, jums ir nepieciešami daži būtiski komponenti, tostarp energizators, vadītājvads, izolatori, zemes postenis un citi materiāli.

Gemi Elettronica ir itāļu uzņēmums, kas ražo visus nepieciešamos materiālus, lai izveidotu elektrisko žogu.

Energizators ir ierīce, kas ģenerē elektriskos impulsus žogam. Pareiza energizatora izvēle ir būtiska, lai uz žoga būtu pareizā strāva.

  • 12 V akumulators (kas var tikt savienots ar saules paneli, lai uzlādētu akumulatoru);
  • 220 V tīkla strāva.
  • Daudzie Gemi Elettronica energetizatori var aptvert no 5 līdz 8 km reālas perimetra garuma. Impulsi, kas tiek ģenerēti no 10000 V līdz 15000 V atkarībā no izvēlētā modeļa.

    Kā novērst mežacūku: izvēloties vadītājvadu

    Vadītājvada izvēle ir atkarīga no žoga garuma un dzīvniekiem, kam žogs ir domāts. Katram vadam ir savs pretestības un izplatīšanas spējas rādītājs, kas norādīts ohmos / m. Jo tuvāk nullei ohmos / m, jo mazāka ir strāvas izkliede, tāpēc žogs strādās labāk.

    Vadītājvads jāved caur izolatoriem, kas ir ierīces, kas nostiprina un atstāv elektriskos vadius no ierīsēm, kas tiek izmantotas, lai izveidotu elektrisko žogu. Izolatori mainās atkarībā no tā, uz kāda stieņa tie tiek uzlikti. Stieni var būt koka vai dzelzs. Tāpēc ir izolatori ar skrūvēm koka stieņiem un izolatori dzelzs stieniem.

    Gemi Elettronica var nodrošināt CE marķētas preces, kas ir ražotas Itālijā, garantējot maksimālu drošību gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem.

    Visas preces ir pieejamas iegādei šeit.

    Gemi elektrisko aploku produktu klāsts

    Gemī, mūsu uzņēmumā, Jūs ne tikai varat atrast plašu elektrisko aplokuvadītāju izvēli, bet arī plašu elektroaparātu izvēli, piedāvājot pat 5 dažādusveidus, katram ar specifiskāmīpašībām un unikālām priekšrocībām:

    220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 5km attālumam;

    220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 8km attālumam;

    12V/220V bateriju elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamudarbību aplokam līdz 5km un6J;

    12V/220V bateriju elektroaparāti ar divām baterijām, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J;

    12V/220V bateriju elektroaparāti ar saules paneli, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J.

    Pievienojoties tam, mēs piedāvājam plašu augstas kvalitātes vadu un lentu klāstu, kā arīizolatorus, kas izstrādāti,lai piemērotos jebkura veida atbalstam, ko Jūs izvēlaties savam elektriskajam aplokam:

    Koksnes stabiņu izolatori;

    Dzelzs stabiņu izolatori;

    Divu āķu izolators;

    Skrūvju atslēga izolatoriem.

    Mēs, Gemi, izceļamies no konkurences pateicoties piecdesmit gadu pieredzei nozarē un spējainodrošināt personalizētasrisinājumus katram klientam specifiskajām vajadzībām. Mūsu klientu uzmanība ir nevainojama,piedāvājot pilnīguatbalsta pakalpojumu, sākot no pirkuma brīža un turpinot arī pēc pirkuma. Mēs esam pieejamipa telefonu +390287165556, tērzē vai arī pa e-pastu.

    Gemi ieguvumi

    1. Bezmaksas atgriešana 100 dienu laikā;
    2. Ātra piegāde visā pasaulē;
    3. Visi mūsu produkti ir ražoti Itālijā, izmantojot augstas kvalitātes izejvielas;
    4. Visi mūsu produkti atbilst likumīgajām drošības normām un ir sertificēti;
    5. Mums ir vairāk nekā 5000 atsauksmes uz pasaulē lielākās atsauksmju platformasTrustpillot;
    6. Mūsu četrdesmit gadu pieredze ir Jūsu rīcībā;
    7. Mums ir gandrīz 1000 videorecenziju uz TrustVideos videorecenziju platformas, kurā irlietotāju videoatsauksmes.

    Pirkt tagad!.