Vai jums ir problēmas ar skursteņa vilkmi? Skursteņa vilces pastiprinātājs ir labākais risinājums.

Vai jums ir problēmas ar skursteņa vilkmi? Skursteņa vilces pastiprinātājs ir labākais risinājums.

Vai jums ir problēmas ar skursteņa vilkmi? Skursteņa vilces pastiprinātājs ir labākais risinājums.

Kamīns ir augsti vērtēta mēbele, kas piešķir jebkuram mājoklim mājīgumu un eleganci. Tomēr tas var būt arī problēmu avots, it īpaši, ja skursteņa vilkme nav optimāla.

Skursteņa vilkme ir spēks, kas spiež dūmus pa dūmvadi. Ja vilkme ir nepietiekama, dūmi var palikt mājā, radot virkni problēmu, tostarp:

  • Nepatīkami dūmi un smakas mājā
  • Ugunsgrēka risks
  • Veselības bojājumi

Ja jums ir problēmas ar skursteņa vilkmi, neuztraucieties. Skursteņa vilces pastiprinātājs ir galīgais risinājums šai problēmai.

Kā darbojas skursteņa vilces pastiprinātājs

Skursteņa vilces pastiprinātājs ir elektrisks ierīce, kas palīdz uzlabot skursteņa vilkmi. Tas sastāv no ventilatora un ātruma regulatora. Ventilators izvelk dūmus no skursteņa un izdala to ārā, bet ātruma regulators ļauj regulēt ventilatora jaudu.

Skursteņa vilces pastiprinātāju ir ļoti viegli uzstādīt un to var izmantot uz jebkura veida skursteņa. Tas ir arī ļoti kluss un nav nepieciešama uzturēšana.

Skursteņa vilces pastiprinātāja priekšrocības

Skursteņa vilces pastiprinātājs piedāvā virkni priekšrocību, ieskaitot:

  • Uzlabo skursteņa vilkmi
  • Eliminē dūmus un nepatīkamas smakas mājā
  • Samazina ugunsgrēka risku
  • Aizsargā veselību
  • Viegli uzstādīt
  • Kluss
  • Nav nepieciešama uzturēšana

Kā iegādāties skursteņa vilces pastiprinātāju

Skursteņa vilces pastiprinātāju var iegādāties tiešsaistē šeit: /119-aspiratori. Mājas lapā ir plašs skursteņa vilces pastiprinātāju modeļu klāsts, no kura varat izvēlēties atbilstoši savām vajadzībām.

Skursteņa vilces pastiprinātājs ir augstas kvalitātes produkts, kas ilgst ilgu laiku. Tas ir ieguldījums, kas ļaus jums baudīt kamīnu, neuztraucoties par dūmiem mājā.

Noslēgums

Ja jums ir problēmas ar skursteņa vilkmi, nešaubieties sazināties ar GEMI ELETTRONICA. Skursteņa vilces pastiprinātājs ir galīgais risinājums šai problēmai.

Ar skursteņa vilces pastiprinātāju jūs varat baudīt savu kamīnu, neuztraucoties par dūmiem mājā.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.