Skursteņa dūmu problēmas: kas izraisa šīs neērtības?

Skursteņa dūmu problēmas: kas izraisa šīs neērtības?

Uzziniet, kā droši un viegli atrisināt skursteņa dūmu problēmu, neradot strukturālas izmaiņas skurstenī...

Galvenie cēloņi, kas ietekmē pareizu skursteņa darbību, ir daudzveidīgi, šeit ir uzskaitīti visbiežāk sastopamie:

  • Nepareiza izmēra skurstenis;
  • Neizolēts auksts skurstenis;
  • Skurstenis ar līkumiem;
  • Gaisa trūkums telpās;
  • Pretdarbojošs vējš;
  • Slikti izbūvēts skurstenis;

Šie ir tikai daži no problēmām, kas ietekmē skursteņa pareizu darbību, pie kurām pievienojas vairākas citas nelielas problēmas, kas kopā padara grūti atrisināmu skursteņa dūmu problēmu, piemēram:

  • Termiskā depresija, kas rodas no temperatūras atšķirības starp skursteņa iekšpusi un ārpusi;
  • Dinamiskā depresija, ar kuru vējš tieši ietekmē skursteni, izraisot sistēmas disfunkciju;

Pievienojoties šiem jautājumiem, ir problēmas saistītas ar skursteņa novietojumu ēkas aukstākajā zonā, vai pat ar skursteni, kas iet cauri ēkas ārpusei...

Drošais risinājums, kas ļauj neatgriezeniski atrisināt skursteņa dūmu problēmu, krāsns, grila, termo kamīna, cepeškrāsns gadījumā, ir elektriskā skursteņa ventilatora uzstādīšana, kas nodrošina pastāvīgu dūmu izvadi bez siltuma zuduma.

Neskatoties uz to, ko apgalvo nezinātāji šajā jomā, patiesībā, paradoksāli, tradicionālajam skurstenim dažkārt var būt pārmērīga izvade, kas nozīmē siltuma zudumu.

Pateicoties Gemi skursteņa ventilatora uzstādīšanai, izvade tiek kontrolēta un skursteņa dūmu problēma izzūd: vairs nebūs pēkšņu izvades kritumu un ne pārlieku izsūkšanu, jo pateicoties centrālajam iekārtai, kas ļauj, izmantojot izvēlētāju, atrast optimālo ātrumu, tiks iegūta pastāvīga izvade bez siltuma zuduma.

Turklāt, pateicoties Gemi ventilatora uzstādīšanai, nebūs arī trokšņa problēmu. Patiesībā, saskaņā ar pētījumu, ko veica Gemi pētniecības centrs, skurstenis, kas darbojas 8 mēnešus gadā bez vadības ventilatora, izplata 30% vairāk enerģijas nekā skurstenis ar piespiedu elektrisko ventilatoru, jo izvade tiek pastāvīgi kontrolēta bez augstumiem un lejumiem.

Gemi ventilators ir spēcīgākais tirgū, sasniedzot līdz pat 3800 kubikmetri stundā, kas ļauj atrisināt skursteņa dūmu problēmu ar zemākām ātrumām, samazinot trokšņu un panākot lielisku izsūkšanu pat pirmajā ātrumā.

Gemi ventilatoram ir patentēts H klases motors ar motoru vijumu izolatora aizsardzību no fibrokeramikas, kas ļauj aizsargāt motoru pat skursteņa ugunī gadījumā.

Gemi ventilators ir unikāls. Gadiem ejot, daudzas kompānijas ir mēģinājušas pārkopēt motoru aizsardzības sistēmu ar neveiksmīgām sistēmām, piemēram, ievietojot stiklšķiedru ap motoru, pasliktinot situāciju. Tas faktiski neļauj motoram pareizi atdzist un stipri ietekmē tā darbību augstās temperatūrās.

Gemi ventilators risina visas problēmas, kas saistītas ar sliktu skursteņa izvadi, neutralizējot visas iespējamās problēmas.

Uzstādot Gemi ventilatoru, jūs atklāsiet prieku izmantot skursteni bez dūmu problēmām.

Atrastiet mūsu produktu klāstu un atrisiniet skursteņa izvades problēmas jau tagad!

Gemi elektriskie ventilatori palīdzēs uzlabot izvadi, padarot skursteņa dūmu problēmu vēsturi.

VARDA SKURSTEŅA VENTILATORS

Produkts Sertificēts pēc likuma

10 Gadi Garantija

IZVADS 3800 M³/h

GEMI H KLASĒS MOTORS IZTUR LĪDZ 700°C

6-Ātrumu regulators

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.