Vai no jūsu kamīna vai bārbekjū izplūst dūmi? Gemi dūmu nosūcējs ir risinājums.

Vai no jūsu kamīna vai bārbekjū izplūst dūmi? Gemi dūmu nosūcējs ir risinājums.

The Gemi Smoke Extractor is the only certified solution that can address the issue of chimney smoke in the house.

Salvatore no Katānijas mājā laukos ir kamīns, ko viņš izmanto kā bārbekjū. Pirms iegādājās Gemi dūmu nosūcēju, viņš saskārās ar gaisa plūsmas problēmām. Apsildītais kamīns padarīja visu dzīvokli neizmantojamu. Tomēr pēc Gemi dūmu nosūcēja iegādes klients atrisināja visus kamīna radītos dūmu jautājumus. Galarezultāts ir ārkārtīgs, un klientam ir pilnīgi apmierināts.

Tu vari redzēt neiedomājamo atšķirību rezultātos, kad Gemi dūmu nosūcējs ir ieslēgts (kreisā foto) salīdzinot ar to, kad tas ir izslēgts (labā foto). Kad tas ir ieslēgts, Gemi dūmu nosūcējs pilnībā atrisina problēmu, bet kad tas ir izslēgts, dūmi atgriežas. Dūmi tiek efektīvi izvadīti no mājas, padarot kamīnu pilnībā izmantojamu. Svarīgi ir uzsvērt, ka Gemi dūmu nosūcējs var atrisināt šo problēmu ar aizvērtām durvīm un logiem, kas ir būtiski, īpaši ziemas aukstajās mēnešos, kad parasti tiek izmantoti kamīni.

Mūsu klientam tiek aktivizēts ātruma regulators (kas ļauj regulēt aspirācijas spēku no minimālā līdz maksimālajam 6) tieši uz sestā ātruma, kas palīdz arī ar uguni. Ir novērots, ka Gemi dūmu nosūcējs ir efektīvs pat tad, ja jauda ir samazināta līdz 4. Tas ir izstrādāts, lai būtu pilnīgi efektīvs jebkurā ātrumā.

Gemi dūmu nosūcējs, kas uzstādīts uz jumta, pie skursteņa izplūdes, ir ar regulējamām atbalsta kājiņām kvadrātveida vai taisnstūra izplūdes atverēm, kā šajā gadījumā. Pat ja skursteņa izplūde ir apaļa, nav problēmu, jo, nodrošinot ārējo diametra mērījumu, apaļais adapteris novietos Gemi dūmu nosūcēju uz skursteņa izplūdes.

Gemi dūmu nosūcējs ārēji ir pilnībā pārkrāsots estētisku iemeslu dēļ un lai palielinātu tā izturību gadu gaitā. Tas neliecina par apkopi visu izmantošanas gadu laikā un pateicoties tā jaudai, tas noņem apmēram 70% no krāsns iekšpusē veidojušās krītņu slāņa.

Startera kondensators, tāpat kā profesionālajā minētajā Gemi dūmu nosūcējā, atrodas ārpusē, lai būtu tālu no siltuma avotiem. Tas ļauj Gemi dūmu nosūcējam izturēt ilgstošas ugunsgrēkus, izturēt temperatūras līdz 700°C. Savienojums tiek no startera kastes vadīts uz ātruma regulatoru, un montāža ir ļoti vienkārša, un tiem, kuriem ir zināmas prasmes, tas var būt pat DIY uzdevums.

Jūs varat atrast montāžas video pamācības YouTube arī.

Gemi Elettronica ražo dūmu nosūcējus kamīniem, bārbekjū, pērējam, restorāniem un cepeškrāsnīm, nodrošinot kvalitāti un funkcionāli. Gemi dūmu nosūcējs nodrošina maksimālu klientu apmierinātību.

Gemi Elettronica ar savu dūmu nosūcēju ir atbilde uz kamīna dūmu problēmām mājā.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.