Atšķirība starp pamata un profesionālā modeļa skursteņa ventilatoru

Atšķirība starp pamata un profesionālā modeļa skursteņa ventilatoru

Problēma, kas raksturīga lielākajai daļai kamīnu, krāšņu vai bārbekjū, noteikti ir grūtības izvilkt dūmus kopā ar gripu.

Šīs problēmas cēloņi ir daudz, grūti paredzami, būvējot māju, un vēl grūtāk atrisināmi, ja uzskatāt, ka pietiek ar tiešu iejaukšanos skurstenī vai pašā dūmvadā.

Vienīgais produkts, kas noteikti atrisina skursteņa dūmu problēmu un vienlaikus vienkārši lietojams un ekonomisks, ir kamīnu elektriskais dūmu nosūcējs.

Elektriskais dūmu nosūcējs ir aprīkots ar piespiedu motoru, kas pilnībā novērš sliktas vilkmes problēmu skurstenī, pilnībā novēršot cēloņus, lai kādi tie būtu.

Gemi Elettronica spēj piegādāt dažādus elektrisko dūmu nosūcēju modeļus, katrs ar atšķirīgām un pasaulē unikālām īpašībām.

Varat izvēlēties no šādiem modeļiem: pamata modeļa dūmu nosūcējs, profesionāla modeļa elektriskā dūmu nosūcējs un profesionāla modeļa dūmu nosūcējs no vara.
Skursteņa ventilatora pamatmodelis
Tā sūkšanas jauda ir 2500 kubikmetri stundā un izturība pret 300 grādu temperatūru.

Tā vietā tā sūkšanas jauda ir 3800 kubikmetri stundā un izturība pret 700 grādu temperatūru. Ar izturību pret augstām temperatūrām, kas sasniedz pat 700 grādus, ir arī viegli saprast, ka šis skursteņa ventilators tādējādi spēj izturēt pat ugunsgrēku dūmvadā.
Elektriskā dūmu nosūcēja profesionālā modeļa vara

kam, tāpat kā iepriekš aprakstītajam profesionālim, ir arī sūkšanas jauda 3800 kubikmetri stundā un izturība pret 700 grādu temperatūru, bet ir izgatavota no nerūsējošā tērauda un ar īstu vara pārklājumu.
Īstais vara pārklājums un nerūsējošais tērauds nodrošina ne tikai lielāku izturību laika gaitā, bet arī izturību pret sāli, un tādējādi padara šo produktu pasaulē unikālu ne tikai no estētiskā viedokļa, bet arī ideāli piemērotu jūras zonām.

Abu dūmu nosūcēju motors profesionālajam modelim, gan tumši brūnā, gan vara, ir H klases un izturīgs pret augstām temperatūrām, nesatur plastmasas detaļas un kondensators atrodas ārējā kastē un tāpēc tālu no avotiem. siltumu.
Tāpēc visas šīs īpašības neļauj profesionālajiem dūmu nosūces motoriem izkust pat dūmu aizdegšanās gadījumā.

Visi Gemi Elettronica dūmu nosūcēji ir aprīkoti ar 6 pakāpju regulatoru, no kura tiek ieslēgts/izslēgts skursteņa ventilators un regulēta sūkšanas jauda.
Tie ir aprīkoti ar dzinēja pārsegu (kas ir metāla loksnē un krāsots tumši brūnā krāsā pirmajiem 2 norādītajiem modeļiem, savukārt tas ir no nerūsējošā tērauda un vara krāsots trešajam aprakstītajam dūmu nosūcējam).
Gemi Elettronica dūmu nosūcējiem ap ventilatoru ir aizsargrežģis, kas izgatavots no elektriski metinātiem tērauda gredzeniem, kuriem ir arī pretgaistošu funkcija.

Visiem aprakstītajiem modeļiem ir iespēja izvēlēties starp kvadrātveida pamatni (elektriskais dūmu nosūcējs ir aprīkots ar regulējamiem kronšteiniem) un apaļu pamatni (patiesībā tiks nodrošināts apaļš adapteris, pamatojoties uz gripas ārējo diametru).

Gemi Elettronica ar elektrisko dūmu nosūcēju var atrisināt ikviena skursteņa dūmu problēmu neatkarīgi no iemesla.
Izvēlieties sev piemērotāko modeli, noklikšķinot šeit.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.