Bārbekjū: kā atrisināt pārmērīgu dūmu problēmu vidē

Bārbekjū: kā atrisināt pārmērīgu dūmu problēmu vidē

Viena no visbiežāk sastopamajām grila problēmām neatkarīgi no tā, vai tā ir privāta vai tāda darbība kā grils, noteikti ir pastāvīga pārmērīga dūmu klātbūtne vidē, kurā tas atrodas.
Ja jums ir bizness vai bārbekjū, ko izmantojat kopā ar draugiem, jums noteikti būs daudzkārt nācies cīnīties ar kamīna dūmiem.

Bārbekjū radītos dūmus patiesībā var būt ļoti grūti ierobežot vairāku iemeslu dēļ: gan tāpēc, ka uz grila ceptu pārtikas produktu, piemēram, gaļas, izgarojumi ir daudz sātīgāki nekā parasta kamīna dūmi. māja ar malkas dedzināšanu un gan tāpēc, ka vairumā gadījumu gatavošanas restes esat spiests novietot bārbekjū mutes priekšējā daļā.

Šī situācija padara neiespējamu paša bārbekjū izvilkšanu, jo grila radītie dūmi mēdz celties virzienā uz skursteņa ārpusi, nevis gar gripu. Var domāt, ka kā risinājumu grila dūmu problēmai ir iespējams izmantot gatavošanas grila pārvietošanu tālāk uz iekšu, taču tas nebūtu pietiekams risinājums un turklāt nav ērts no ēdiena gatavošanas viedokļa. pati par sevi. .

Patiesībā, kā redzams no video apskata, grila grils ir novietots priekšpusē un, pateicoties skursteņa ventilatora izmantošanai, dūmi lieliski paceļas gar gripu. Tas nebūtu bijis iespējams bez elektriskā dūmu nosūcēja.

Video apskata grils atrisināja sava bārbekjū dūmu problēmu, tikai pateicoties Gemi Elettronica elektriskajam dūmu nosūcējam.

Ja pēc Gemi dūmu nosūcēja iegādes jūs uztraucaties, ka dūmu nosūcēju nevar izmantot ļoti ilgu laiku, neuztraucieties, jo dūmu nosūcējam nav lietošanas laika ierobežojumu; patiesībā tas var būt aktīvs daudzas stundas pat bez pārtraukumiem, neietekmējot tā kalpošanas laiku.

Video apskata bracerija, lai atrisinātu bārbekjū dūmu problēmu, ir izvēlējusies profesionāla modeļa dūmu nosūcēju, kura galvenās īpašības ir sūkšanas jauda, ​​kas sasniedz līdz 3800 kubikmetriem stundā, un izturība pret augstām temperatūrām 700 grādi. .

Bārbekjū noturības pret augstām temperatūrām indekss ir ļoti svarīgs, jo vairumā gadījumu tā dūmvads gandrīz nepārsniedz 3-4 metrus. Un dūmvadiem, kuru garums ir mazāks par 3-4 metriem, pirmā nozīme var būt izturībai pret 700 grādu augstu temperatūru.
Vēl viena unikāla Gemi elektriskā skursteņa ventilatora iezīme ir fakts, ka tas ir aprīkots ar 6 ātrumu regulatoru.
Izmantojot šo rīku, faktiski klients ir tas, kurš izlemj, cik lielu jaudu piešķirt elektriskajam dūmu nosūcējam, arī pamatojoties uz bārbekjū radīto dūmu daudzumu.

Noteikti pavisam cita lieta ir izejot no steiku restorāna vai bārbekjū ar draugiem un nejust uz drēbēm nepatīkamu dūmu smaku, ko rada grils, kas rada daudz dūmu.

Visefektīvākais risinājums lieko dūmu likvidēšanai vidē ir uzstādīt Gemi elektrisko dūmu nosūcēju, kas nodrošina lielisku vilkmi dūmvadā.

Video apskatā redzams dūmu nosūcējs bārbekjū ar apaļu pamatni, Gemi Elettronica faktiski spēj nodrošināt jebkuru apaļu mēru, paziņojot tikai dūmvada izvada ārējo diametru; bet tajā pašā laikā to var uzstādīt arī uz jebkura kvadrātveida vai taisnstūra dūmvada, pateicoties regulējamo kronšteinu komplekta izmantošanai.

Kamīnu elektriskais dūmu nosūcējs Gemi Elettronica ir vienīgais produkts, kas spēj atrisināt bārbekjū radīto dūmu problēmu, ko var iegādāties tieši šeit.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.