Vai jūsu kamīns vai bārbekjū izplūst no dūmiem? Problēmas risinājums ir Gemi elektriskais dūmu nosūcējs

Vai jūsu kamīns vai bārbekjū izplūst no dūmiem? Problēmas risinājums ir Gemi elektriskais dūmu nosūcējs

Skursteņa nosūces ventilators Gemi ir vienīgais sertificēts risinājums, kas spēj sniegt atbildi uz dūmu problēmu no skursteņa mājā.

Salvatore da Catania laukos ir kamīns, ko viņš izmanto kā bārbekjū; pirms Gemi dūmu torņa iegādes bija iegrimes grūtības.
Iekurtais kamīns padarīja visu dzīvokli neizmantojamu, pēc Gemi dūmu detektora iegādes klients atrisināja visas kamīna radītās dūmu problēmas.
Gala rezultāts ir neparasts, klients ir pilnībā apmierināts.

Ņemiet vērā ievērojamo skursteņa augstumu, taču, neskatoties uz to, Gemi elektriskais dūmu nosūcējs joprojām spēj lieliski veikt savu uzdevumu: gala rezultāts ir unikāls savā veidā, grila radītā dūmu problēma ir pilnībā atrisināta.
Jūs varat redzēt neticamo atšķirību rezultātos, kas rodas, kad Gemi elektriskais dūmu nosūcējs ir ieslēgts (foto pa kreisi), salīdzinot ar to, kad tas ir izslēgts (foto labajā pusē).
Ieslēdzot, Gemi elektriskais dūmu nosūcējs pilnībā atrisina problēmu, savukārt izslēdzot dūmi atgriežas. Dūmus ļoti efektīvi izvelk Gemi skursteņa ventilators; viss tiek izsūkts no mājas, padarot kamīnu beidzot pilnībā lietojamu.
Ir svarīgi uzsvērt, ka Gemi elektriskais dūmu nosūcējs spēj atrisināt šo problēmu, turot durvis un logus aizvērtus; un ņemot vērā, ka kamīnus galvenokārt izmanto ziemā, kad ir auksts, tas ir fundamentāls aspekts, kas jāņem vērā.

Mūsu klients aktivizē ātruma regulatoru (kas ļauj regulēt sūkšanas spēku no minimālās jaudas 1 līdz maksimālajam 6) tieši no sestā ātruma; sestais ātrums, kas, kā redzams, arī atvieglo pašas uguns aizdegšanos. Tomēr jāatzīmē, ka Gemi elektriskais dūmu nosūcējs ir acīmredzami efektīvs pat tad, ja jauda ir samazināta līdz 4. Faktiski tas tika radīts, lai tas būtu ideāli efektīvs jebkurā ātrumā.

Gemi dūmu nosūcējs, kas novietots uz jumta, pie gripas izejas, ir aprīkots ar regulējamiem kronšteiniem kvadrātveida vai taisnstūrveida izejām, kā tas ir šajā gadījumā. Gadījumā, ja dūmvada izeja ir apaļa, problēma tomēr nepastāv, jo, nodrošinot tās ārējā diametra mērījumu, tiks dots apaļš adapteris, kas ļaus novietot Gemi dūmu nosūcēju uz dūmvads.
Gemi skursteņa ventilators ārēji ir pilnībā nokrāsots gan estētisku apsvērumu dēļ, gan lai palielinātu tā izturību gadu gaitā. Faktiski tam nav nepieciešama apkope tā lietošanas gadu laikā un, tikai pateicoties tā jaudai, tas var noņemt apmēram 70% no dūmvada iekšpusē radušos kvēpu.

Jūs varat redzēt ventilatora kustību, kas novietota ceturtajā ātrumā, kas nodrošina lielisku dūmu vilkmi.

Palaišanas kondensators, tāpat kā attiecīgajā profesionālajā Gemi skursteņa ventilatorā, ir novietots ārpusē tā, lai tas būtu tālu no siltuma avotiem; kas ļauj Gemi elektriskajam dūmu nosūcējam izturēt pat ilgstošu ugunsgrēku, ar izturību pret augstām temperatūrām, kas sasniedz līdz 700 ° C. Savienojums tiek vests no startera kastes līdz ātruma regulatoram, montāža ir ļoti vienkārša; tiem, kam ir neliela veiklība, to var izdarīt arī pats.

Patiesībā montāžas video pamācības var atrast arī youtube

Iegādājoties vienkāršu Gemi skursteņa ventilatoru, mūsu klients beidzot var baudīt tā ogles un baudīt jauku grilu tās skaistajos laukos.

Gemi Elettronica ražo elektrisko dūmu nosūcēju kamīniem, bārbekjū, picērijām, restorāniem un krāsnīm, kas garantē kvalitāti un funkcionalitāti.
Gemi skursteņa ventilators ļauj sasniegt maksimālu klientu apmierinātību.

Gemi Elettronica ar skursteņa ventilatoru ir atbilde uz skursteņa dūmu problēmu mājā.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.