Vai jūsu kamīns dūmo? Gemi skursteņa ventilators ir galīgais risinājums smēķēšanai mājās

Vai jūsu kamīns dūmo? Gemi skursteņa ventilators ir galīgais risinājums smēķēšanai mājās

Gemi skursteņa ventilators ļauj pilnībā noņemt dūmus no mājas.
No video mūsu klients parāda, kā Gemi skursteņa ventilatoram izdodas klusi izvilkt dūmus, pilnībā likvidējot to klātbūtni mājā un līdz ar to arī to radītās nepatīkamās dievības.
Mūsu klients ir pilnībā apmierināts, un iemesls ir skaidrs no video: mājā vairs nav dūmu.

Redzam skursteņa izvilkšanas ātruma regulatora klātbūtni, kas ļauj izvēlēties visvairāk vēlamo sūkšanas spēku.
Regulators sastāv no 6 ātrumu selektora, ieslēgšanas / izslēgšanas slēdža un centrā novietota aizsardzības drošinātāja. Regulatora ātrumu var iestatīt no minimālā 1 līdz maksimāli 6; klients parāda, kā Gemi skursteņa ventilators lieliski pilda savu uzdevumu pat pie ātruma 1.

Pie pirmajiem ātrumiem troksnis ir praktiski nulle un tas ir ļoti kluss pat pie lielāka ātruma. Ar vienkāršu caurumu sienā tas var iziet uz balkonu un savienot regulatoru ar Gemi skursteņa ventilatoru, kas atrodas uz terases. Montāža ir ļoti vienkārša, to var izdarīt arī pats.

Vietnē YouTube ir pieejamas arī video pamācības saistībā ar montāžu

Un, ja jūs uztraucaties, ka tas iesūks arī siltumu no kamīna, neuztraucieties; Gemi skursteņa ventilators ir izstrādāts tā, lai aspirētu tikai dūmus, visos aspektos atveidojot gripas dabisko vilkmi.

Uz terases ir parādīts skursteņa ventilators Gemi Copper. Raksturīgs ar motora vāciņu, no AISI 304 nerūsējošā tērauda; motora pārsegs ir no lokšņu metāla, krāsots ar epoksīda pulveri tumšā vara krāsā ar āmuru efektu, kas garantē laika gaitā izturību pret atmosfēras iedarbību.
Nav nejaušība, ka Gemi profesionālajam vara skursteņa ventilatoram sniegtā garantija ir 15 gadi.
Mēs redzam ventilatoru (vienmēr ar ātrumu 1), kas darbojas perfekti un ļauj pilnībā atrisināt smēķēšanas problēmu mājā. Ventilators arī izgatavots no AISI 304 nerūsējošā tērauda, ​​unikāls šāda veida. Gemi skursteņa ventilatora klases h dzinējs iztur 700°C, tāpēc pat dūmvada aizdegšanās gadījumā Gemi skursteņa ventilators neaizdegas. Ir aizsargrežģis, kas tāpat kā ventilators ir izturīgs pret augstām temperatūrām. Visa ārējā konstrukcija no AISI 304 nerūsējošā tērauda ir pārklāta ar īstu varu un tādējādi nodrošina ne tikai izturību pret augstām temperatūrām, bet arī izturību pret sāli. Tā vietā pie pamatnes atkal redzami vara regulējamie kronšteini no vismaz 20x20 līdz maksimāli 43x43, kas ir noderīgi Gemi skursteņa ventilatora novietošanai uz dūmvadu caurulēm ar kvadrātveida vai taisnstūrveida izvadu (dūmvada gadījumā tas ir apaļš , sniedzot mums diametra mērījumu, varam iedot apaļo adapteri, kas ļaus uzstādīt Gemi skursteņa ventilatoru). Mēs atzīmējam kondensatora kārbu, kas Gemi profesionālajā vara skursteņa ventilatorā ir novietota ārpusē un no kuras tiek izveidots elektriskais savienojums, kas ved uz ātruma regulatoru.

Rezultāts ir mūsu klienta pilnīga apmierinātība.

Rezultāts, ko var sasniegt tikai pateicoties Gemi skursteņa ventilatoram, sertificētam izstrādājumam, kas kalpo gadiem ilgi.

Tikai ar Gemi skursteņa ventilatoru jūs varat novērst dūmu problēmu mājā un beidzot izbaudīt savu kamīnu.

Gemi Elettronica ar saviem produktiem un darbiniekiem galvenais mērķis ir atrisināt smēķēšanas problēmu mājās.

Iekš Gemī universa, mēs ar lepnumu piedāvājam plašu mūsu kamīnu dūmu nosūcēju klāstu, katrsar unikālām īpašībām,kas apmierinās mūsu klientu dažādās vajadzības. Mūsu apņemšanās uz izcilību ir mūs vadījusiizstrādāt dažādu modeļudaudzveidīgu izvēli, nodrošinot, ka katrs detalizēti ir rūpīgi izstrādāts un uzturēts.

Kamīnunosūcēji "pamata": Kamīnu nosūcēji tiem, kas meklē uzticamas unefektīvas risinājumus,piedāvājam mūsu pamata kamīnu nosūcēju līniju. Šie modeļi ir izstrādāti, lai piedāvātustabilu veiktspēju parpieejamu cenu, nodrošinot efektīvu dūmu noņemšanu, neliedzot kvalitāti.
Galvenāsīpašības: 300 C° nosūkšana, 3gadi garantija un 2500 M³/h nosūkšanas jauda.

Kamīnunosūcēji "profesionāļi": Ja meklējat profesionālu veiktspēju, kasraksturota ar vēllielāku jaudu un uzticamību, mūsu profesionālie dūmu nosūcēji ir ideāla izvēle.
Galvenāsīpašības: 700 C°nosūkšana, 6 gadi garantija un 3800 M³/h nosūkšanas jauda.

Mūsu kolekcija paplašinās arī līdz dažādiem nosūcējiem, kas izgatavoti no augstas kvalitātesmateriāliem, ieskaitotnerūsējošo tēraudu un varu.

Kamīnunosūcēji"tērauds": Tērauda nosūcēji pārstāv modernu eleganci un irizgatavoti, lai izturētu laikapārbaudes, piedāvājot efektīvu nosūkšanu un sofistiskētu stilu.

Elektriskais dūmunosūcējs ar 6 ātrumiem, kaspilnībā izgatavots no nerūsējošā tērauda AISI 304. Pateicoties tā būvei, dūmu nosūcējs izturkoroziju, ko izraisalaika apstākļi un jūras sāls, nodrošinot ilgstošu izturību. Motorspēks 3800m³/h, uzstādāmsuz jebkura izmēradūmvadu. Nosūcējs izturīgs līdz 700°, ugunsgrēka gadījumā.

Kamīnu nosūcēji"vara": Nootras puses, vara nosūcēji ne tikai atspoguļo klasisku skaistumu, bet arī lepojas arizturību laika gaitā.
Varasskurstenis ir Gemi elektrisko nosūcēju augstākās klases modelis. Pilnībā izgatavots nonerūsējošā tērauda AISI 304,lai nodrošinātu izturību pret laika apstākļiem un jūras sāli. Uzmanība tiek pievērsta arīestētikai, pateicotiesvara pārklājumam. Tāpat kā profesionāla modeļa "melnbaltā galva", tas nosūc 3800m³/h uniztur līdz 700°. Dūmuproblēmas risināšana garantēta. Ideāli piemērots kamīniem, krāsnīm, griliem, krāsnīm u.c. 10gadu garantija uz visunosūcēja konstrukciju.

Pirkt tagad!.