Labākais elektrisko žogu aktivizētājs? Atklāsim to kopā...

Labākais elektrisko žogu aktivizētājs? Atklāsim to kopā...

Labākais enerģijas avots elektriskiem žogiem?

Elektriskie aktivizētāji ir efektīva un ekonomiska risinājums žogu elektroenerģijas piešķiršanai. Šie ierīces ģenerē kontrolētu elektrisko šoku, lai novērstu nevēlamus dzīvniekus.

Izgatavoti no izturīgiem materiāliem, aktivizētāji ir izstrādāti, lai darbotos jebkurā laika apstākļos. Viņu pielāgojamās un pārvietojamās konstrukcijas ļauj viegli uzstādīt drošas un labi izstrādātas sistēmas.

Bez tam, ar jaunākās tehnoloģijas palīdzību aktivizētājus var pielāgot, lai atbilstu lietotāju atšķirīgajām vajadzībām, atkarībā no žoga lieluma vai veida.

aktivizētāji ir aprīkoti ar aizsargmehānismiem, kas nodrošina sistēmas pareizu darbību un apkārtējās vides drošību. Ar labu uzturēšanu aktivizētāji var nodrošināt gadus ilgu uzticamu un bezproblēmu darbību.

Kas ir aktivizētājs?

Elektriskiem žogiem paredzētais aktivizētājs ir ierīce, kas ražo pulsējošu elektrisko spriegumu, lai apgādātu elektrisko žogu, kas bieži tiek izmantots, lai aizsargātu mājdzīvniekus vai pasargātu ražas no mežonīgiem dzīvniekiem.

aktivizētājs nosūta elektrisko šoku pa žoga vadu, kad to pieskaras dzīvnieks, novēršot to šķērsošanu. Šīs ierīces var barot ar baterijām, saules enerģiju vai elektrotīklu un tās var pielāgot, lai radītu spriegumu atbilstoši konkrētajai žoga un klāt esošo dzīvnieku vajadzībām.

Elektrisko žogu energijas avots ir efektīvs un ekonomisks risinājums, lai aizsargātu savus dzīvniekus vai ražu, novēršot to aiziešanu no žoga vai bojājumus. Turklāt šīs ierīces parasti tiek uzskatītas par drošām dzīvniekiem salīdzinājumā ar tradicionālajiem džērveņu stiebriem, jo nosūtītais elektriskais spriegums parasti ir pietiekami, lai atturētu dzīvnieku no pietuvināšanās žogam, neuzturot būtiskas kaites.

Kāds ir mērķis elektriskā žoga aktivizētājam?

Elektriskā žoga aktivizētājs kalpo, lai definētu un pasargātu barību vai aizstāvētu ražu no potenciālajām iebrukšanām mežonīgos dzīvniekos vai citos dzīvniekos, kas varētu tos bojāt. Elektriskais žogs darbojas, nosūtot elektrisko šoku pa vadu, kad to pieskaras dzīvnieks, novēršot to žogu šķērsošanu.

Elektriskie žogu aktivizētāji ir bieži izmantoti saimniecībās, ganāmpulkos, dārzos un lauksaimniecības zonās, lai pasargātu mājdzīvniekus un aizsargātu ražas no mežonīgu dzīvnieku ielaušanās. Tos var izmantot arī privātdārzos, lai aizsargātu augus un dārzus no lauksaimniecības dzīvnieku ielaušanās.

Elektriskais aktivizētājs elektriskiem žogiem

Elektriskie aktivizētāji ir ierīces, kas tiek izmantotas, lai pasargātu lauksaimniecības īpašumus vai ganāmpulkus no nevēlamiem dzīvniekiem. Viņi strādā, nosūtot elektrisko šoku uz metāla žogu, izveidojot elektrisko barjeru, kas novērš dzīvnieku iekļūšanu vai ražas bojāšanu.

Elektriskie aktivizētāji tiek baroti no ārpuses esošas enerģijas avota, piemēram, ģeneratora vai mājsaimniecības elektrības.

Elektriskie aktivizētāji ir efektīvs un ekonomisks variants, lai pasargātu lauksaimniecības īpašumus no dzīvniekiem, piemēram, briežiem, lapsām, kozēm un citiem barojošiem dzīvniekiem. Turklāt, salīdzinot ar tradicionālajām metodēm, piemēram, fiziskajiem žogiem vai apsardzes suņiem, elektriskie aktivizētāji ir ērtāki un prasa mazāk uzturēšanas.

Baterijas aktivizētājs elektriskiem žogiem

Ar baterijas strāvu darbināmie aktivizētāji ir līdzekļi, kas izstrādāti, lai pasargātu jūsu lauksaimniecības zemi vai ganāmpulku no nevēlamiem dzīvniekiem. Viņi strādā, nosūtot elektrisko šoku uz metāla žogu, izveidojot elektrisko barjeru, kas novērš dzīvnieku ieiešanu vai bojāšanu.

Atšķirībā no elektriskajiem aktivizētājiem, šīs ierīces darbojas ar 12V baterijām, padarot tos ideālus attālām vietām vai vietām bez piekļuves ārējam enerģijas avotam. Turklāt baterijas aktivizētāji ir daudz vieglāk uzstādāmi un pā

Gemi elektrisko aploku produktu klāsts

Gemī, mūsu uzņēmumā, Jūs ne tikai varat atrast plašu elektrisko aplokuvadītāju izvēli, bet arī plašu elektroaparātu izvēli, piedāvājot pat 5 dažādusveidus, katram ar specifiskāmīpašībām un unikālām priekšrocībām:

220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 5km attālumam;

220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 8km attālumam;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamudarbību aplokam līdz 5km un6J;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar divām baterijām, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar saules paneli, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J.

Pievienojoties tam, mēs piedāvājam plašu augstas kvalitātes vadu un lentu klāstu, kā arīizolatorus, kas izstrādāti,lai piemērotos jebkura veida atbalstam, ko Jūs izvēlaties savam elektriskajam aplokam:

Koksnes stabiņu izolatori;

Dzelzs stabiņu izolatori;

Divu āķu izolators;

Skrūvju atslēga izolatoriem.

Mēs, Gemi, izceļamies no konkurences pateicoties piecdesmit gadu pieredzei nozarē un spējainodrošināt personalizētasrisinājumus katram klientam specifiskajām vajadzībām. Mūsu klientu uzmanība ir nevainojama,piedāvājot pilnīguatbalsta pakalpojumu, sākot no pirkuma brīža un turpinot arī pēc pirkuma. Mēs esam pieejamipa telefonu +390287165556, tērzē vai arī pa e-pastu.

Gemi ieguvumi

  1. Bezmaksas atgriešana 100 dienu laikā;
  2. Ātra piegāde visā pasaulē;
  3. Visi mūsu produkti ir ražoti Itālijā, izmantojot augstas kvalitātes izejvielas;
  4. Visi mūsu produkti atbilst likumīgajām drošības normām un ir sertificēti;
  5. Mums ir vairāk nekā 5000 atsauksmes uz pasaulē lielākās atsauksmju platformasTrustpillot;
  6. Mūsu četrdesmit gadu pieredze ir Jūsu rīcībā;
  7. Mums ir gandrīz 1000 videorecenziju uz TrustVideos videorecenziju platformas, kurā irlietotāju videoatsauksmes.

Pirkt tagad!.