Elektriskais žogs briežiem: kā izveidot labāko žogu.

Elektriskais žogs briežiem: kā izveidot labāko žogu.

Elektriskais žogs briežiem

Elektriskais žogs briežiem ir viena no labākajām risinājumiem, lai novērstu briežu iekļūšanu mūsu zemēs.

Elektriskais žogs briežiem ir jābūvē no izturīgiem materiāliem, piemēram, koka, metāla vai betona. Žoga izmērs būs atkarīgs no zemes daudzuma, ko vēlaties aizsargāt.

Brieži: galvenās īpašības

Brieži, zināmi arī kā cinks vai cinka brieži (zinātnisks nosaukums: Dama dama), ir suņi, kas pieder pie Cervidae dzimtas. Šos dzīvniekus raksturo vairākas atšķirīgas īpašības:

  1. Izmērs: Brieži ir vidēja lieluma, ar pieaugušajiem vīriešiem, kas sasniedz plecu augstumu apmēram 90-110 centimetrus un svaru svārstās no 60 līdz 150 kilogramiem. Sievietes parasti ir mazākas par vīriešiem.

  2. Fiziskais izskats: Briežiem vasarā ir īss, rūsējošs sarkanbrūns apmetums, kas ziemā kļūst tumšāks un blīvāks. Tiem ir raksturīga balta sirds formā izliekta vieta uz aizmugures kājām.

  3. Ragiem: Gan vīrieši, gan sievietes brieži aug šķautņainus ragus. Vīriešu ragi parasti ir lielāki un sarežģītāki, ar šķautņainu struktūru, kas aug no galvas skeleta. Sieviešu ragi ir īsāki un mazāk šķautņaini.

  4. Barība: Brieži ir herbivori un galvenokārt barojas ar lapām, dzinumiem, zālēm, ziediem, augļiem un koku mizu. Viņu barība var mainīties atkarībā no sezonas pieejamības.

  5. Uzvedība: Brieži ir galvenokārt krepidulāri un nakts dzīvnieki, lai gan tos var novērot dienas laikā noteiktās apstākļos. Viņi parasti ir bailīgi un piesardzīgi, bieži vien patvērumu meklējot mežainās vietās, lai izvairītos no tiešas saskares ar cilvēkiem.

Cik augstu var lēkt brieži?

Brieži var lēkt līdz 2 metriem augstumā.

Briežu lēkšanas spēja var atšķirties atkarībā no faktoriem, piemēram, vecuma, fiziskās formas un konkrētās situācijas.

Taču ir svarīgi atzīmēt, ka brieži ir pazīstami ar spēju pārvarēt ievērojamu augstumu vertikāliem šķēršļiem, tostarp arī žogiem un citiem dabiskiem barjeriem, pateicoties viņu kaitei un stiprajām kājām.

Cik augstu jābūt žogam, lai novērstu briežu iekļūšanu?

Elektriskajam žogam briežiem jābūt pietiekami augstam, lai novērstu to lēkšanu pāri. Vidēji ieteicamais briežu žoga augstums ir vismaz 2 metri. Kā zināms, brieži ir ļoti pārnesīgi dzīvnieki, kas var lēkt ievērojamu augstumu.

Papildus žogam jābūt pietiekami izturīgam, lai izturētu briežu mēģinājumus tas nokārtot vai izrakt zem tā. Svarīgi ir izvēlēties augstas kvalitātes un izturīgus materiālus žoga būvniecībai.

Kāda ir labākā risinājums īpašumu aizsardzībai no briežiem? Elektriskais žogs...

Elektriskie žogi briežiem ir inovatīvs sistēma, kas ļauj aizsargāt briežus un apkārtējos apgabalus, nodrošinot harmonisku līdzību starp dzīvnieku un cilvēku apmetnēm.

Šie žogi ir efektīvs risinājums, lai samazinātu kaitējumu lauksaimniecības kultūrām un vides mantojumam, iespējot ilgtspējīgu briežu populāciju pārvaldību. Šajā tekstā mēs izpētīsim elektriskā briežu žoga īpašības, to priekšrocības un labās prakses pareizai lietošanai.

Elektriskie briežu žogi sastāv no virknes stabiem, kas savienoti ar elektriskajiem vadiem, veidojot zemu jaudu elektrošoku. Šis šoks veido virtuālo barjeru, kas novērš briežu šķērsošanu žoga.

Elektriskie vadītāji ir izvietoti piemērotos augstumos, lai novērstu briežu lēkšanu pāri tiem, un tie ir savienoti ar vadības ierīci, kas regulē elektriskās šoka frekvenci un intensitāti.

Kādas ir briežu žoga priekšrocības?

Ir vairākas priekšrocības, uzstādot elektrisko briežu žogu:

  1. Kultūru aizsardzība: Brieži ir zināmi, ka nodara kaitējumu lauksaimniecības kultūrām, barojoties ar dzinumiem, ziediem un augļiem. Elektriskie žogi izveido fizisku barjeru, kas novērš briežu piekļuvi audzētajām teritorijām, samazinot zaudējumus un kultūru bojājumus.

  2. Biodaivstī

    Gemi elektrisko aploku produktu klāsts

    Gemī, mūsu uzņēmumā, Jūs ne tikai varat atrast plašu elektrisko aplokuvadītāju izvēli, bet arī plašu elektroaparātu izvēli, piedāvājot pat 5 dažādusveidus, katram ar specifiskāmīpašībām un unikālām priekšrocībām:

    220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 5km attālumam;

    220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 8km attālumam;

    12V/220V bateriju elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamudarbību aplokam līdz 5km un6J;

    12V/220V bateriju elektroaparāti ar divām baterijām, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J;

    12V/220V bateriju elektroaparāti ar saules paneli, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J.

    Pievienojoties tam, mēs piedāvājam plašu augstas kvalitātes vadu un lentu klāstu, kā arīizolatorus, kas izstrādāti,lai piemērotos jebkura veida atbalstam, ko Jūs izvēlaties savam elektriskajam aplokam:

    Koksnes stabiņu izolatori;

    Dzelzs stabiņu izolatori;

    Divu āķu izolators;

    Skrūvju atslēga izolatoriem.

    Mēs, Gemi, izceļamies no konkurences pateicoties piecdesmit gadu pieredzei nozarē un spējainodrošināt personalizētasrisinājumus katram klientam specifiskajām vajadzībām. Mūsu klientu uzmanība ir nevainojama,piedāvājot pilnīguatbalsta pakalpojumu, sākot no pirkuma brīža un turpinot arī pēc pirkuma. Mēs esam pieejamipa telefonu +390287165556, tērzē vai arī pa e-pastu.

    Gemi ieguvumi

    1. Bezmaksas atgriešana 100 dienu laikā;
    2. Ātra piegāde visā pasaulē;
    3. Visi mūsu produkti ir ražoti Itālijā, izmantojot augstas kvalitātes izejvielas;
    4. Visi mūsu produkti atbilst likumīgajām drošības normām un ir sertificēti;
    5. Mums ir vairāk nekā 5000 atsauksmes uz pasaulē lielākās atsauksmju platformasTrustpillot;
    6. Mūsu četrdesmit gadu pieredze ir Jūsu rīcībā;
    7. Mums ir gandrīz 1000 videorecenziju uz TrustVideos videorecenziju platformas, kurā irlietotāju videoatsauksmes.

    Pirkt tagad!.