Kā novietot elektriskā žoga vadus? Šeit ir pilns ceļvedis...

Kā novietot elektriskā žoga vadus? Šeit ir pilns ceļvedis...

Kā novietot elektriskā žoga vadus? Šeit ir pilns ceļvedis...


Bieži vien var justies nedroši, ja runa ir par elektriskā žoga vada vadu izmantošanu, jo nav skaidrības, kā to uzstādīt, lai tas būtu drošs un efektīvs, aizsargājot pret meža dzīvniekiem vai nodrošinot lauksaimniecības dzīvnieku drošību.
Nav jāuztraucas, jūs esat piemērotā ceļvedī.
Taču vispirms aplūkosim priekšrocības, izmantojot elektriskā žoga vadu:

1. Darbības efektivitāte:

Elektriskie žoga vadi piedāvā augsti efektīvu metodi lauksaimniecības dzīvnieku pārvaldībai. Ar iespēju nodrošināt kontrolētu elektrisko impulsu šie žogi ļauj ātri un efektīvi vadīt, atdalīt vai ierobežot dzīvniekus. Tas ievērojami samazina laiku un pūles, kas nepieciešamas ikdienas darbos, ļaujot lauksaimniekiem koncentrēties uz citām svarīgām aktivitātēm.

2. Lauksaimniecības dzīvnieku drošība:

Viens no galvenajiem aspektiem elektrisko žoga vadu ziņā ir to spēja nodrošināt drošu barjeru, neuzskrāpējot dzīvniekus. Elektriskais impulss ir pietiekams, lai novērstu dzīvnieku pieskārienu žogam, nenodarot nopietnas traumas. Tas ne tikai pasargā lauksaimniecības dzīvniekus no ārējām briesmām, bet arī novērš risku, ka tie paši sevērtīsies bēgšanas mēģinājumos.

3. Augļu aizsardzība:

Papildus lauksaimniecības dzīvnieku pārvaldībai elektriskie žoga vadi tiek izmantoti, lai aizsargātu augļus no mežonīgiem dzīvniekiem un kaitēkļiem. Elektriskās barjeras klātbūtne efektīvi novērš kaitīgu dzīvnieku iekļūšanu, saglabājot augļus drošus un samazinot nepieciešamību pēc drastiskiem pasākumiem, piemēram, pārmērīga pesticīdu lietošana.

4. Uzstādīšanas un uzturēšanas vienkāršība:

Elektrisko žogu vadu uzstādīšana ir relatīvi vienkārša un var tikt pielāgota atbilstoši saimniecības konkrētajām vajadzībām. Uzturēšana ir vienlīdz vienkārša, nepieciešama periodiska sistēmas pārbaude, lai nodrošinātu pareizu darbību. Tas rezultē zemākās darbības izmaksas un lielāku mieru lauksaimniekiem.

5. Ieguldījums ilgtspējīgā lauksaimniecībā:

Elektrisko žoga vadu izmantošana saskan ar ilgtspējīgas lauksaimniecības mērķiem, samazinot atkarību no vides kaitīgām praksēm. Optimizēta lauksaimniecības dzīvnieku pārvaldība un augļu aizsardzība bez pārmērīgas ķīmisko vielu lietošanas palīdz saglabāt augsnes veselību un apkārtējo ekosistēmu.

Noslēgumā elektriskie žoga vadi ir būtisks elements modernajā lauksaimniecībā ar to priekšrocībām darbības efektivitātes, lauksaimniecības dzīvnieku drošības, augļu aizsardzības un ieguldījuma ilgtspējīgā lauksaimniecībā ziņā. Šīs tehnoloģijas pieņemšana ir gudrs lēmums lauksaimniekiem, kuri tiecas pēc līdzsvara starp produktivitāti un vides atbildību.

Idealas augstumi, kur uzstādīt elektrisko žoga vada vadus

Pareiza elektriskā žoga uzstādīšana ir būtiska, lai nodrošinātu dzīvnieku drošību un sistēmas kopumā panākumus. Pareizā augstuma izvēle, kur novietot žoga vadus, lielā mērā ir atkarīga no dzīvnieku izmēra, kurus jāierobežo vai jāaizsargā. Apskatīsim, kā pielāgot augstumus, lai nodrošinātu drošu un efektīvu vidi.

1. Mazie dzīvnieki:

Maziem dzīvniekiem, piemēram, putniem, trušiem, žurkām, žoga vada vadu augstumam jābūt pietiekamam, lai novērstu to pāri pārlekt vai pārkāpt. Parasti augstums no 20 līdz 80 cm, novietojot vadius katrus 20 cm attālumā. Rekomendētais vada biezums ir no 2,2 līdz 4 mm. Šī mēra līdzeklis ir piemērots, lai novērstu mazākus dzīvniekus, neatstājot tiem nekaitējumus.

2. Vidēja izmēra lauksaimniecības dzīvnieki:

Vidēja izmēra dzīvniekiem, piemēram, aitām, kazām, lapsām, zirgiem, vilkiem, ezeliem, kumeliem, žoga augstums jāpalielina. Parasti tiek ieteikts augstums no 30 līdz 120 centimetriem, novietojot vadius aptuveni katrus 30 cm. Ieteiktais vads ir 4 mm biezums. Tas nodrošina, ka dzīvnieki nevar pārlekt vai garām žogam, turējot tos drošus un novēršot iespējamas bēgšanas. Lielākiem dzīvniekiem var izmantot arī elektrisko aplokuvadītāju izvēli, bet arī plašu elektroaparātu izvēli, piedāvājot pat 5 dažādusveidus, katram ar specifiskāmīpašībām un unikālām priekšrocībām:

220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 5km attālumam;

220V elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamu darbību aplokamlīdz 8km attālumam;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar pilnīgi drošu un uzticamudarbību aplokam līdz 5km un6J;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar divām baterijām, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J;

12V/220V bateriju elektroaparāti ar saules paneli, kas nodrošinapilnīgi drošu unuzticamu darbību aplokam līdz 5km un 6J.

Pievienojoties tam, mēs piedāvājam plašu augstas kvalitātes vadu un lentu klāstu, kā arīizolatorus, kas izstrādāti,lai piemērotos jebkura veida atbalstam, ko Jūs izvēlaties savam elektriskajam aplokam:

Koksnes stabiņu izolatori;

Dzelzs stabiņu izolatori;

Divu āķu izolators;

Skrūvju atslēga izolatoriem.

Mēs, Gemi, izceļamies no konkurences pateicoties piecdesmit gadu pieredzei nozarē un spējainodrošināt personalizētasrisinājumus katram klientam specifiskajām vajadzībām. Mūsu klientu uzmanība ir nevainojama,piedāvājot pilnīguatbalsta pakalpojumu, sākot no pirkuma brīža un turpinot arī pēc pirkuma. Mēs esam pieejamipa telefonu +390287165556, tērzē vai arī pa e-pastu.

Gemi ieguvumi

  1. Bezmaksas atgriešana 100 dienu laikā;
  2. Ātra piegāde visā pasaulē;
  3. Visi mūsu produkti ir ražoti Itālijā, izmantojot augstas kvalitātes izejvielas;
  4. Visi mūsu produkti atbilst likumīgajām drošības normām un ir sertificēti;
  5. Mums ir vairāk nekā 5000 atsauksmes uz pasaulē lielākās atsauksmju platformasTrustpillot;
  6. Mūsu četrdesmit gadu pieredze ir Jūsu rīcībā;
  7. Mums ir gandrīz 1000 videorecenziju uz TrustVideos videorecenziju platformas, kurā irlietotāju videoatsauksmes.

Pirkt tagad!.